VIDEO: Baudet sloopt Tjeerd de Groot D33



Originele beschrijving

hier t radio hele radio 1 debat van 13 nov 2019 baudet FVD VS de groot D66 , het laat de hersenloosheid van de groot duidelijk als het gaat over de stikstof ...

Deel dit topic

Reacties

+7
Maarten v d M
Bij 11.12 zegt Tj. de Groot in de discussie over drempelwaarde; Duitsland heeft net zoveel koeien als heel Nederland. Dus het is een hele andere verhouding.
Feit in Duitsland lopen 2,5 keer zoveel koeien als in Nederland.
+9
kwarkje
@Maarten v d M Tjeerd zegt: je moet het eerlijke verhaal vertellen
Ondertussen stapelt hij leugen op leugen
+7
puntertje
@Maarten v d M Wat heeft die man ooit gedaan toen hij bij NZO werkte? Als je niet eens weet dat in Duitsland veel en veel meer melk geproduceerd wordt dan in Nederland en dan zegt dat er evenveel koeien zijn?
Als je op dusdanige wijze met feiten omgaat, terwijl als er ook maar ééntje in de 2e kamer zou zitten die dit soort feiten zou moeten weten zou het Tjeerdtje moeten zijn. Hij kan het woord 'feiten' in zijn betogen nooit weer in zijn mond nemen. Wat een vreselijke blamage als je zo weinig weet of zo enorm staat te liegen. En dan vervolgens zonder blikken of blozen zeggen: 'je moet het eerlijke verhaal vertellen'.
Overigens is duidelijk te zien dat hijzelf ook wel inziet dat het wel dom is om toe te geven dat één issue gebruikt om hele andere politieke zaken te bewerkstelligen, en dan zo'n halfslachtige ontkenning en net doen alsof zijn politieke tegenstanders vreselijk hun best te doen om lucht en water in Nederland te vergiftigen. Och och, met dit soort doorzichtige blunders zal zijn partijtop toch ook wel zien dat het hier een onervaren politiek lichtgewicht betreft.
+2
kanniewaarzijn
Hèhè, effe bijkomen van het lachen hoor! Je krijgt het tegenwoordig ook al aan je nieren van stikstof....
Maar serieus mensen, je schaamt je toch dood dat zo'n Jodokus als volksvertegenwoordiger in de kamer zit!
+2
Dirk van Zetten
@kanniewaarzijn hier naast de stal staan super mooie eiken. Groeien uitstekend. Nog nooit een dood gedaan. Eiken gaan echt niet dood van koeien. Sukkel
+1
grös
@Dirk van Zetten
Nee eiken gaan dood doordat Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten ze laten kappen.
+1
Erik!!1979
@grös ook nog zoiets van 11.000.000.000 subsidie of zoiets 🤔 wat een tegen strijdig gelul. Plantjes gaan dood eiken groeien niet bossen worden gekapt voor soya en vol op aan de biomassa verbranden. Ik ben weer benieuwd naar 31 december..... genoeg stof om te stikken van het lachen in Nederland.
+1
Maarten v d M
Een oud nzo-directeur weet hoe de verhoudingen liggen. Als je dan deze beweringen durft te doen. Ben niet geschikt als volksvertegenwoordiger. Ook d33 zal dit onder ogen moeten zien.
+1
Melkboer16
@Maarten v d M zo bekijken wij het maar links Nederland ziet dat niet!
We mogen hopen dat links Nederland straks in grote getale op Baudet gaat stemmen door dit gedram van Links!
Overigens werd me al snel duidelijk waarom de man geen probleem heeft met 100 en dat is omdat deze salon-socialist geen auto heeft en met de trein reist
+1
Coen
@Melkboer16 , de problemen waarover ze het hier hebben heb je overal in de dichtsbevolkte gebieden op deze aarde, en daar hoort onze Randstad onderhand ook bij.

maar dat geeft de linkse kerkgangers daar niet het mandaat om ‘het platteland’ op te schepen met hun problemen.
Jannus
Quote Reactie van @Coen:
de linkse kerkgangers

Aan het eind van de regenboog staat de pot met goud 🌬
+3
George
Quote Reactie van @Maarten v d M:
Een oud nzo-directeur weet hoe de verhoudingen liggen.

Van dat soort volk zit dus overal geïnfiltreerd , in NZO , LTO , RFC en zo worden we van binnenuit kapot gemaakt zonder dat er iemand erg in had tot de laatste maanden. Er moet grote schoonmaak gehouden worden en dat zulk volk moet eruit!
sorry
De zure melktroffee...uitgereikt door enkele bn-ers met de media erbij
+1
Erik!!1979
Misschien toch maar even de mensen binnen de landbouw natrekken op dubbele agenda's en per direct op non-actief zetten. Tjeerd is ook door Nederlandse melkveehouders bij de NZO gekomen 🙈🙈🙈
de haasen
@Erik!!1979 oeps dan zijn er geen meer over
kwarkje
@Erik!!1979 zo gaat dat toch niet. Er is altijd een vriend van een vriend nodig die je op zo’n plek neerzet
Jaap40
@Erik!!1979 natrekken op dubbele agenda.... goed plan!👍👍👊👊
kwarkje
@Jaap40 ga maar vast nieuwe bestuurders zoeken
+1
Jaap40
@Erik!!1979 Agenda 21/30
Coen
@Jaap40 , groot deel van arm Afrika moet binnen 10 jaar naar rijk Europa.

maar dan dat toch niet in onze vruchtbare delta?
Jaap40
@Coen zal nog druk worden hier....
Nog minder land beschikbaar..
Coen
@Jaap40 , ze willen alle resterende cultuurgrond nog hebben voor hun geldverslindende hobby's
Mar10tje
En dan telkens de orchideeën die Tjeerd noemt. Alsof orchideeën in Nederland überhaupt kunnen groeien en bloeien. Komen van oorsprong niet hier vandaan en kunnen ook geen winters overleven. Dus wat kletst hij nu.
Stroman
@Mar10tje Tjeerd wordt teveel betaald om teveel onzin blablaba trucjes te verzinnen om de veehouderij de nek om te draaien. Die orchideeën zijn weer een nieuwe troefkaart om zieltjes te winnen voor zn zieke plannetjes.
Arum
😀
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Arum:
daar groeiden ze in de greppel en slootkanten.

Verbazingwekkend!!! Zomaar in de buurt van een veehouderij?? 😁
+2
weurding
@Mar10tje er is in Nederland al teveel diversiteit wat hier niet thuis hoort en wat de kas leeg vreet. Laten we koesteren wat hier wel hoort en al eeuwen hier gedijt
+2
de Haas
@Mar10tje Als Tjeerd echte natuur nastreeft pleit hij er voor om de dijken langs de kust te slechten. Dan wordt het zoals het ooit was. De rest is aangelegd.
Jan-T
Waar zijn eigenlijk de aantoonbare foto bewijzen dat de natuur die er in 1980 was. Brandnetels waren er vroeger overal wel.
Dat de natuur minder is geworden door de ammoniak van de boeren bedrijven daar zijn geen bewijzen van.
Ze claimen iets wat er niet aantoonbaar is.
De basis van het probleem is gewoon de 2 droge zomers achter elkaar en daar maken ze misbruik van.!!!!!!
Ze lullen en lullen maar, maar de aantoonbare bewijzen zijn er niet.!!!
Wel dat er iemand graag meer euro's wil vangen voor een speeltje wat men de natuur op eens noemt.???
+2
matt
Wil maar weinig haar groeien,op zijn kop #stikstofgebrek 😀)
+1
pieta
@matt Wellicht staat er eerdaags een orchidee op. 😁
matt
@pieta 🤣🤣
Ik snap iets niet over de 10% eikensterfte in natuurgebieden die Tjeerd noemt. Bij ons in de houtwal naast huis en langs de berm van de weg staan tig eiken (grondsoort: zandbodem en zandbodem met moerige/venige toplaag), allen zo'n 0 tot 30 a 40 jaar oud, maar geen daarvan doet het slecht. Integendeel, ze doen het zeer goed terwijl er genoeg depositie van ammoniak plaatsvindt.

Ik vraag me af, bij de prikkers die ook eiken rond huis hebben staan, zijn er bij jullie waar de bestaande eiken het niet goed doen of aan het afsterven zijn?
+1
PIONIER
@somerled-delremos Doen het hier prima. Komen vanzelf op en als je er niks aan doet heb je met een paar jaar al een aardige eik staan.
+1
de hoef
Quote Reactie van @somerled-delremos:
eiken het niet goed doen of aan het afsterven zijn?

alles groeit hier weeldig , behalve op de natuur gronden,daar komt alleen nog litrus en pitres voor
kalverhouderij
@somerled-delremos hier groeien de eiken ook best ! en al zouden de eiken dood gaan door de stikstof dan zal de burger dat alleen maar mooi vinden ! want dan zijn we ook van die rot processierups af !! 😉
Boerma
@somerled-delremos iedereen foto’s maken van de eiken rond de boerderij. En dan op een of andere manier duidelijk maken op tv dat die gewoon groeien bij veehouderijen in de buurt. Dus dat er een andere oorzaak is
@Boerma Jij snapt waar ik uiteindelijk heen wil. 😁

Ik heb er een theorie over, maar ik wil eerst zeker zijn dat eiken het goed doen rondom veehouderijen.
+1
Bartlehiemboer
@Boerma Misschien een idee om Tjeerd de Groot er als eikel in te hangen....
+1
BamBam
Ik ben nu veertig, maar de mantra van meer brandnetels waren er toen ik op school zat ook al. Waar zijn ze?
Het probleem is echter de mens die niet zelf ervaart en onderzoekt. Het gros van nl dus. Die kun je alles wijsmaken. En als ik sommige boeren en boerinnen hoor praten, zelfs die bevolkingsgroep is er niet 100% vrij van.
Hoe je dit radio interview ervaart hangt van je eigen waarheid af. De tjeerd aanhangers vonden hem vast rustig en kalm terwijl die enge thierry er doorheen kwekte. En hoe pakken we dit aan? In ieder geval de waarheid honderduizend keer vertellen, net als de elite dat met hun leugens doen. En de leugens zitten overal in. En vaak zo tricky. En zo zijn ze in het onderbewustzijn van de mens gestopt. Of te wel, we hebben er nog een hele kluif aan.
Ik moet zelf het goede voorbeeld ook nog gaan geven, maar bv ingezonden brieven op foute krantenartikelen, etc.
+2
dijkstra uit w
@BamBam De waarheid interesseert men niet, het is een groen geloof. en daar past de waarheid zich op aan. En als de waarheid dan anders is, dan zal die wel niet kloppen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
41
DEELNEMERS
30
WEERGAVES
0