Tim strijdt tegen ontbossing De Reünie

Ik dacht even mijn zinnen te verzetten en iets simpels zoals de Reünie te kijken vanavond. Dit is alleen 1 fragment, hierna gaat het nog verder.. de uitzending staat nog niet online, maar ik kan alvast verklappen dat Anita Witzier wel een erg kortzichtige conclusie trekt.

Originele beschrijving

Vanavond om 21.20 uuur het verhaal van een bevlogen Tim. Hij strijdt tegen de ontbossing van het Amazonegebied. Hij laat ons even zien hoe we daar zelf...

Bron

Deel dit topic

Reacties

Piet1960
Moraalridder die ons weer even een schuldgevoel wil aanpraten. Als je tegenwoordig een eigen stichting hebt schijn je mee te tellen.
cowboys
@Piet1960 ja en dan laat je een paar arme indianen zien die de boot gemist hebben. vergeet niet die mensen daar willen ook vooruit en dat is landbouw daar voor de Chinese markt .

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0