Rutte III is het slechtste kabinet ooit

Liegen, bedriegen, feiten verdraaien,feiten vergeten etc.

Deel dit topic

Reacties

+2
Twentsch Land
Tja en ook tevens de beste ..... gewoon omdat er geen vergelijk te maken is met een andere partijen in dezelfde periode.

Hoe zou het zijn geweest als we de afgelopen jaren partijen aan de macht hadden gehad bestaande uit gl pvdd , sp d66, PvdA en denk !!!
hans1980
@Twentsch Land je vergeet er twee
de jonge
@Twentsch Land bij mijn weten was de pvv bij de laaste verkiezingen nummer 2
Twentsch Land
En toen ?

@de jonge
+2
de jonge
@Twentsch Land is er nou niet bepaald een democratisch besluit genomen.........
Twentsch Land
PVV is zijn kans verknoeit.....regeren met meerdere partijen is geven en nemen....Geert wou dat niet en dan wordt je buiten spel gezet.

@de jonge
de jonge
@Twentsch Land volgens mij was het de vvd beste man,die heeft gezegd nooit en te nimmer met de pvv te willen samen gaan en de rest lachtte in hun vuistje
+1
hans1980
@Twentsch Land Uitsluiten van regering deelname heet tegenwoordig democratie
Twentsch Land
Ondanks hij ook wel een paar goede ideeën heeft is het voor de rest een zeurpiet die op niet democratische wijze zijn zin wil.

@hans1980
+3
hans1980
@Twentsch Land dit is toch geen democratie! Wanneer je 2e partij bent en meer dan 20 zetels dan heeft een ca 15% vd Nederlanders op deze partij gestemd om dan maar even deze aan de kant te zetten en ruim baan te maken voor slinkse ideeën???
Coen
@hans1980 , het is de algehele arrogantie van de ‘andere rechtse partijen’ VVD en CDA.

de meerderheid in NL is nog steeds rechts, maar we krijgen geen rechts kabinet 😞

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0