VIDEO: Het CDA schudt haar agrarische veren van zich af en krijgt het koud in de ruiOriginele beschrijving

Het CDA schudt haar agrarische veren af en blijft in de kou na de rui Merijntje uit Halsteren kijkt genuanceerd aan tegen het voornemen van het CDA om er op ...

Deel dit topic Europarlementariër woedend op ‘haar’ CDA (nieuws.nl)

DEN HAAG (ANP) - Europarlementariër Annie Schreijer-Pierik heeft geen goed woord over voor het CDA-stuk van het Wetenschappelijk Instituut (WI) met de titel 'Zij aan zij', waarin wordt geadviseerd boeren minder te laten exporteren. "In dit stuk laat deze CDA-commissie de boeren vallen. Dan ben je geen haar beter dan D66, dat de veestapel wil halveren", zegt zij in een interview met het AD.

 'CDA kijkt naar de toekomst, maar moet wel oog houden voor platteland' (rtvnoord.nl)

Het CDA moet als volkspartij wel oog houden voor het platteland. Dat is de boodschap van de Groninger CDA-fractievoorzitter Robert de Wit, in aanloop naar het partijcongres van zaterdag.

vanwezel

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!