Levende varkens gebruikt voor crashtests China



Originele beschrijving

De wijze waarop de auto-industrie veiligheidstesten uitvoert, is in de westerse wereld gelukkig hypermodern. Datzelfde kunnen we niet zeggen van China. Dierenwelzijnsorganisatie PETA luidt de noodklok. Men heeft ontdekt dat daar onder andere varkens en honden ingezet worden om bijvoorbeeld veiligheidsgordels te testen.

Deel dit topic

Reacties

Kringloper
Lijkt me niet erg slim nu de varkens onbetaalbaar zijn in China!
+1
Melkboer16
Vandaar dat Thieme weg is,
Ze gaat naar China om daar voor de dieren te strijden👍 Hulde voor Marianne en gevolg
+2
puntertje
@Melkboer16 Ja, als Marianne echt lef zou hebben zou ze actie moeten gaan voeren in China. 7e dag adventisten worden daar ook niet echt fijn behandeld, redenen te over voor Marianne om eens flink boos te worden. Ik beloof dat we hier in de bibliotheek brieven van Amnesty International voor haar gaan schrijven.
Erco
Stuur maar n paar politici die kant op
Farmer_
Hond zit achter het stuur...........
jack-konijn
Hier in Nederland is het nog erger, hier rijden ze zelfs auto. Tjeerd het zwijn, schaap Carola, hond Jesse. Je zal ze tegen komen.....
+2
matt
@jack-konijn zag net zelfs een “konijn” achter het stuur zitten 😀))
+1
jack-konijn
@matt Tis alweer bijna kerst🙈
+2
Farmer_
@jack-konijn eh' Feest
kanniewaarzijn
@Farmer_ Je kon erop wachten....
Harry K
@Farmer_ En nog erger:

(klik om te vergroten)

weurding
@Harry K het ergste is dat ze het erdoor krijgen. En dat sterkt hun geweldig. En de regering laat het gebeuren😪
puntertje
@weurding Dit soort onbenullen staat meteen op de barikades als ook maar iemand naar het Suikerfeest zou durven wijzen. Multicultureel betekent elkaar respecteren, dat snapt dit soort fanaten niet. Tja, en die vinden dan onderdak bij politieke stromingen die de grondwet ook alleen maar belangrijk vinden als het hen goed uitkomt. Waar street Gangsta's altijd respect eisen zonder zelf respect te kunnen tonen eisen de morele übermenschen altijd éénzijdig tolerantie. Die vinden elkaar bij GL.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
13
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
0