Ook in 1540 leed Europa onder droogte en hitte

Het klimaat kunnen we niet naar onze hand zetten en er bestaat geen thermostaatknop om de temperatuur op onze planeet te regelen. Gelukkig onderhoudt en regeert de Heere Zijn schepping. Klimaatangst mag plaatsmaken voor Godsvertrouwen.

Deel dit topic

Reacties

+1
jan.1
Geloof Is niet het makkelijkste thema, maar in dit geval ben ik het er helemaal mee eens,en ik hoop dat er ook meer zullen opstaan en zeggen,we kunnen het klimaat absoluut niet naar onze hand zetten.Moeten we dan nix doen?.nee, er moet zeker naar het milieu gekeken worden want we vervuilen de lucht,grond en wateren nogal.Daar kunnen we nog veel bereiken met nieuwe technieken en het verminderen van afval.
Maar of we veel van onze overheid kunnen verwachten betwijfel ik,tot nu toe denkt ze het allemaal op te lossen door de boeren het land uit te jagen.
Koeien boertje
Heb bij elkaar opgeteld 500 paarden in de schuur staan.
Schijten nog geen kruiwagen in het jaar

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's temperatuur , droogte , europa en klimaat geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0