Boeren worden gezien en gehoord door Von Martels en LTO Vechtdal (met beeld en geluid)

LTO Vechtdal-bestuurder Gerrie Kleene-Jager en Maurits von Martels tijdens een eerdere bijeenkomst (aangeleverde foto) VILSTEREN – Op sociaal media oogstte het Tweede Kamerlid Maurits von Martels recentelijk kritiek. Hij zou te weinig zichtbaar zijn voor de agrarische sector en zijn boerenverstand leek niet goed door te dringen in de krochten van de Haagse […]
Het bericht Boeren worden gezien en gehoord door Von Martels en LTO Vechtdal (met beeld en geluid) verscheen eerst op Vechtdal FM.
 Boeren worden gezien en gehoord door Von Martels en LTO Vechtdal (met beeld en geluid) (vechtdalfm.nl)

LTO Vechtdal-bestuurder Gerrie Kleene-Jager en Maurits von Martels tijdens een eerdere bijeenkomst (aangeleverde foto) VILSTEREN – Op sociaal media oogstte het Tweede Kamerlid Maurits von Martels recentelijk kritiek. Hij zou te weinig zichtbaar zijn voor de agrarische sector en zijn boerenverstand leek niet goed door te dringen in de krochten van de Haagse […] Het bericht Boeren worden gezien en gehoord door Von Martels en LTO Vechtdal (met beeld en geluid) verscheen eerst op Vechtdal FM.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden lto en boerenverstand geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!