Farmers Defence Force maakt bliksemstart: Mark van den Oever kijkt terug en vooruit

Farmers Defence Force (FDF) is in korte tijd een invloedrijke boerenorganisatie geworden. Ze bestaat pas een paar maanden, maar zat woensdag al om de tafel met minister Carola Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. FDF-voorman Mark van den Oever uit Sint Hubert laat in de video zijn bedrijf zien, praat over de acties en blikt vooruit naar de komende periode.

Deel dit topic

Reacties

+2
Goed dat de zaak flink word opgeschud, en nu blijven schudden.
Ard Eshuis
Goed bezig! Aanpakken die hap!
Koeien boertje
Mooi stukje
+1
jan.1
Goed gezien,tot hier en niet verder.!!Tis van de gekke dat boeren bedrijven moeten stoppen naast zogenaamde natura 2000 gebieden ten behoeve van verkeer enz.
@jan.1 natura moet van de kaart.
rene-de-jong
@Detukkeroettwente Natura hoeft niet van de kaart maar meer hoeven we ook niet !!
- Er is geen enkel bewijs dat de aangewezen kwetsbare habitattypen in kwaliteit achteruit gaan, ze gaan zelfs vooruit !!
- De nieuwe club moet Nico Gerrits er bij halen, hij schrijft al jaren de juiste info.

Zonder aanpassingen in de NBwet zal er nooit een passende oplossing komen.
De NBwet aanpassen naar de normen van het UNIERECHT niets meer niets minder.

De Duitse normen zijn dan ook prima indien daar de aangewezen habitattypen niet verslechteren, dus de dreiging van Johan V dat ze dit nog niet getoetst hebben bij het Hof kan nog wel eens loos alarm zijn.
De Duitsers hebben het UNIERECHT wat beter gelezen en ook werkbaar in hun regelingen opgenomen, wsl zonder eenzijdige invloed van natuurfreaks.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouw , natuur , acties en farmers defence force geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0