’Stikstofcrisis kost 10.000 nieuwbouwhuizen per jaar’

€De vergunningverlening is ingezakt. Dit jaar is de bouw al vijf maanden kwijt als gevolg van de stikstofuitspraak. Dat halen we niet meer in”, zegt directeur Taco van Hoek van het EIB. Sinds mei ligt de nieuwbouw van woningen praktisch stil, als gevolg van uitspraak van de Raad van State. De bouwvakkers gingen woensdag in Den Haag het Malieveld op om te protesteren tegen de stilstand. In totaal liggen er 18.000 bouwprojecten stil in Nederland.

Deel dit topic

Reacties

+2
Albertus
Zo wat. Voor alle echte Nederlanders zijn er woningen genoeg. Heel Nederland gaat naar de don....r. door die import Nederlanders.. en groot probleem is en wordt, ze zijn nog erger dan de muizenplaag wat voortplanting betreft...
JohanvS
Mooi.
Ja wij moeten in europa , voor half afrika een woning bouwen, en dit alles is een voorop gezet plan , om heel europa naar de kloten te helpen, met als doel dat alle regie vanuit BRUSSEL komt, en dan kan noord europa de problemen, oplossen van het zuiden .
Bartlehiemboer
@Detukkeroettwente Wat ben je altijd heerlijk to the point. . Ik lees je graag.
+1
@Bartlehiemboer Men stuurt HEEL bewust aan op een burgeroorlog in europa, en trekt alle macht(regering) naar brussel, de hele sociale zekerheid gaat eraan , en er komt grootte armoede en jarenlang onrust/oorlog. En het word nooit meer zoals we gewend waren . En Rutte maar lachen !!!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's telegraaf en ammoniakrechten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0