Landbouwminister Hilde Crevits pleit voor innovatie-vriendelijke regelgeving en minder regeldruk

Minder regels én regels die meer innovate-vriendelijk zijn. Dat wordt een van de grote uitdagingen van het Vlaams landbouwbeleid van minister Hilde Crevits. “Een goed, helder en duidelijk kader om te werken, kan rust brengen. Maar als het permanent verandert, dan zorgt dat vaak voor onrust.”
Lees verder…
 Landbouwminister Hilde Crevits pleit voor innovatie-vriendelijke regelgeving en minder regeldruk (bpnieuws.nl)

Minder regels én regels die meer innovate-vriendelijk zijn. Dat wordt een van de grote uitdagingen van het Vlaams landbouwbeleid van minister Hilde Crevits. “Een goed, helder en duidelijk kader om te werken, kan rust brengen. Maar als het permanent verandert, dan zorgt dat vaak voor onrust.” Lees verder…

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden landbouwbeleid , regelgeving en regels geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!