Annie Schreijer: uitgelachen om Nederlandse stikstofregels

Annie Schreijer schreef in 2015 al het rapport Land in de knel,over de grote problemen die ons land te wachten stonden vanwege de invoering van het Europese natuurbeleid. Toen luisterde niemand. Het Europarlementslid zet nu nog één keer alles op alles om gehoor te vinden en overweegt zelfs een vertrek uit het CDA.

Deel dit topic

Reacties

Pluto
Te weinig signaal !!.
+1
Pluto
Als je en doof en blind bent helpt een hond ook niet meer !!.
verbi
Heb het altijd al gezegd Annie wordt onderschat, maar als er niemand luisterd dan moet men op de blaren zitten. En dat doen we nu dus.
+1
Twentsch Land
Dan had ze het toen van de daken moeten schreeuwen ( het is ernstig genoeg ) maar nooit wat van gehoord en dan nu even melden van ik heb gezegd !

Tja dat kunnen er wel meer.

@verbi
Pluto
@Twentsch Land waarom schreeuwen . Als je het verteld en ze doen er niets mee is hun zaak!.
Vorig jaar hier in de buurt een zwaar ongeval met een doorgereden dader auto . Ik kom de zwaar beschadigde auto tegen en vertel dit aan de politie die bij het ongeval staat te kijken . Hebben geen tijd om mij te woord te staan want ze moeten het verkeer regelen ??? 4 auto's in een half uur ??. Volgende dag komen ze bij mij thuis en wilden info over de doorgereden auto ??? potjandrie had je gisteren achteraan moeten gaan stelletje pipo je hebt hem zelf weg gestuurd . Stelletje stage lopers !.
Ruitenboer
Ze heeft het meerdere malen gezegd en ook met een afvaardiging van de EU hier geweest. Heeft ook in de vakbladen gestaan. Anders even googelen Annie schreier natura 2000@Twentsch Land
Klopt onze Annie heeft het meerdere malen gezegd , dat er veel te veel gebieden werden aangewezen voor natura 4500.En nu is er een niet bestaand probleem.
+1
rene-de-jong
Annie zit het dichtst bij het vuur misschien kan zij ons helpen om van deze malloten af te komen.
Soms is een oplossing heel simpel; Hr. Vogelaar, even een belletje met Annie je weet maar nooit.
+1
kanniewaarzijn
Heel Den Haag (en vele anderen) weet toch dat de hele kermis erop is gericht om een groot deel van de landbouw naar elders te verplaatsen? Is Annie de enige aan wie ze dat niet verteld hebben? 😬
kwarkje
@kanniewaarzijn je zou het haast denken
Sommigen noemen het politiek
Ik houd van recht door zee
Mijn advies zou zijn: Annie je hebt al zo vaak laat weten helemaal tabak te hebben van het linkse cda. Het zou goed zijn om er nu uit te stappen. Niet dreigen met, daar wordt niemand warm of koud van.
Wanneer je het serieus goed voor hebt met de boeren zeg je tegen het cda dat ze het zonder hun beste politicus moeten gaan doen per heden 31-10-2019
Succes, ik ga op je stemmen 💪

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's cda , natuurbeleid en annie schreijer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0