Glyfosaat op grasland alleen nog in ‘uiterst geval’

De toepassing van glyfosaat op grasland wordt aan banden gelegd.

Deel dit topic

Reacties

+7
Herbert
Gefeliciteerd groenbemesterspuiters. Het resultaat...
+3
joske1980
@Herbert
Als we niet winterharde groenbemesters na de mais mogen telen is het probleem ook grotendeels opgelost
+1
de Haas
@Herbert Dit is niet de schuld van de spuitkoning. De boer die opzettelijk het na het spuiten weken laat staan zodat iedereen het kan zien is lekker bezig geweest. Gewoon 10 dagen na het spuiten onderwerken en geen haan die er naar kraait.
Ard Eshuis
@Herbert Geen dank, waarom moet grasland dan zovaak doodgespoten worden? Nergens goed voor...
+2
achterhoeker2
@Ard Eshuis Bij grasland met veel kweek is het wel weer nodig, maar dat gemakzuchtige doodspuiten(door loonwerkers) van groenbemesters heeft glyfosaat de das om gedaan.
+1
Adaptief boeren
Insiders beweren dat Monsanto enzo dat allemaal wel best vinden, hebben allang een alternatief waar ze meer aan kunnen verdienen
arie.j
Quote Reactie van @Adaptief boeren:
Insiders beweren dat Monsanto enzo dat allemaal wel best vinden, hebben allang een alternatief waar ze meer aan kunnen verdienen

En mensen die een beetje op de hoogte zijn, die weten dat Monsanto al meer dan een jaar niet meer bestaat en overnomen is door Bayer.
weurding
@arie.j dat maakt niks uit voor het middel

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's grasland en glyfosaat geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN