Gesprek met Tanja van de Ven-Vogels en uitnodiging

Ik heb gisteravond Tanja van de Ven-Vogels om opheldering gevraagd na aanleiding van de stemming in het Brabantse provinciehuis in Den Bosch. Ze heeft vanochtend gereageerd: Ze zegt dat het allemaal niet zo gemakkelijk is en zo... Maar zo gemakkelijk komt ze er mij betreft niet vanaf: Bij deze Tanja je bent uitgenodigd om iedereen die je vrijdagavond hebt laten vallen van uitleg te voor zien, dus bij deze!

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Gesprek met Tanja v.d. Ven

Reacties

matt
Dus ze geeft jouw netjes antwoord,dat ze vervolgens terugvind op
Prikkebord.
En dan denk jij,dat ze hier op jouw ingaat 🤣🤣🤣
melk-t
@matt Voor een volksvertegenwoordiger zou je dat wel mogen verwachten. Waar blijft de uitleg van haar en het CDA? Nu vult iedereen het zelf in en daar wordt het niet beter van.
+2
George
Quote Reactie van @melk-t:
Nu vult iedereen het zelf in en daar wordt het niet beter van.


Ik vul het zelf in en stem er nooit meer op. Weg met dat CDA en ook weg met die VVD. Never niet meer.
melk-t
@paul1 Ook intern dus onvrede.....en terecht
+1
sil
De CDA fractie zal wel met een goed antwoord naar de achterban moeten komen, misschien al te laat, ik denk in zuid Nederland, dat draagvlak voor CDA bij veel boeren weg is.
Zullen wel protest stemmen naar Baudet gaan worden........
+1
verbi
@sil Gewoon verraad.Als je als fractie een week ervoor nog een 5 eisen pakket neerlegt en zegt zo en niet anders en je laat de boeren zo vallen dat zegt wel wat. Ze gingen ook in het debat op hun bek want er werdt gevraagd is dit 5 eisen pakket nou een eis of een wens. Uiteindelijk bleek het dus een wens. De coalitie en de oppositie wisten toen dat ze het CDA alle hoeken van de zaal konden laten zien en dat deden ze dus ook. Ankie kwam muurvast te zitten met haar verhaal daar hoefde ik geen politicus voor te zijn.Kortom dit was voor mij een reden om het CDA/VVD aan de kant te zetten. Volgende keer wordt het toch FvD die hadden een onderbouwd verhaal . Slechter kan het niet worden.
+2
henkschoonveld1
Je ziet toch ook hier dat het ''baantje'' belangrijker is dan de achterban waar je voor staat. Einde coalitie is ook einde baantje voor velen..... nu is politiek ook heel lastig , je moet soms polderen, maar ik volg Brabant uiteraard op aan afstandje maar het lijkt er hier wel op dat CDA persoonlijk belang duidelijk voor achterban belang stelt Dit is juist een moment om nieuwe piketpaaltjes te slaan en polderen even te laten voor wat het is.
Jammer CDA

De Nederlandse politiek moet op dit moment heel goed oppassen dat het met het huidige gedrag geen Trumph in het zadel helpt. Trumph had in de huidige discussie omtrent betutteling stikstof gewoon een tweet eruit gedaan.
Stikstof is geen probleem, alles wat mogelijk is binnen de wet schrap ik, ik vervang alle medewerkers die dit tegenwerken. De bevolking zit meer en meer op een dergelijke acteur te wachten die deze rol op zich wil nemen.
Melkboer16
@henkschoonveld1 je bedoelt eigenlijk een Pim Fortuyn 2.0
Melkboer16
@henkschoonveld1 je bedoelt eigenlijk een Pim Fortuyn 2.0
+3
Hans van Bergen
Deze discussie was gister ok op de vele apps. Ik was ook teleurgesteld maar wist vantevoren al dat de sleutel bij de VVD lag. ZIJ moesten door de pomp. Tcda staat gewoon achter de boeren. Zij hebben in 2017 ook tot diep in de nacht gevochten om er iets uit te slepen. Tis de VVD die moest kiezen tussen CDA of GRoen Links en D66. Dat laatste hebben ze gekozen ook al omdat teen en tander int regeer akoord stond. So meegaan ,et de 5 punten vant CDA zou einde coaltie betekenen. Dat betekend vlgs mien geen verkiezingen dat kan d8 ik niet maar nieuwe coalitie onderhandelingen en daar zou dan CDA 100% buiten liggen. Enige oplossing zou wesen VVD Groen Links D66 PvdA en SP. Immers FvD en PVV doen nooit mee aan regeringen. Dat zou dramtisch zijn voor de boern en uitvoering van het 5 punten plan zou verder weg zijn dan ooit. Ik denk dat Tanja dit wilde zeggen
+2
robbies
@Hans van Bergen nou Hans, ik ben het vaak met je oneens, maar nu sla je de spijker echt op de kop. CDA heeft een hoop dingen verkeerd gedaan de afgelopen week, maar de missie was op voorhand al kansloos

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
12
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
0