Harry Mens: boeren welkom bij de opnames

NOORDWIJK (ANP) - Harry Mens is "best bereid" om twee boeren het woord te geven bij de opnames van zijn programma Business Class zaterdagochtend. "Ik kan best een paar minuutjes of langer voor ze inruimen." Protesterende boeren kondigden vrijdagavond aan met trekkers naar Noordwijk te gaan, waar de opnames van het programma in Hotel van Oranje plaatsvinden. Ze willen daar een verklaring voorlezen.
Het bericht Harry Mens: boeren welkom bij de opnames verscheen eerst op Nieuws.nl.
 Harry Mens: boeren welkom bij de opnames (nieuws.nl)

NOORDWIJK (ANP) - Harry Mens is "best bereid" om twee boeren het woord te geven bij de opnames van zijn programma Business Class zaterdagochtend. "Ik kan best een paar minuutjes of langer voor ze inruimen." Protesterende boeren kondigden vrijdagavond aan met trekkers naar Noordwijk te gaan, waar de opnames van het programma in Hotel van Oranje plaatsvinden. Ze willen daar een verklaring voorlezen. Het bericht Harry Mens: boeren welkom bij de opnames verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden oranje en trekkers geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!