Stikstofpaniek in Brabant boeren naar provinciehuis

Opnieuw wordt er een grote bijdrage verwacht van de melkveehouderij in Brabant. Ondanks dat hier al heel veel ammoniakemissiereductie heeft plaatsgevonden. Veel melkveehouders moeten namelijk voor 1 april 2020 een vergunning aanvragen voor emissiearme stalsystemen. NMV is altijd zeer kritisch geweest op met name dichte...
Het bericht Stikstofpaniek in Brabant boeren naar provinciehuis verscheen eerst op Nederlandse Melkveehouders Vakbond.
 Stikstofpaniek in Brabant boeren naar provinciehuis (nmv.nu)

Opnieuw wordt er een grote bijdrage verwacht van de melkveehouderij in Brabant. Ondanks dat hier al heel veel ammoniakemissiereductie heeft plaatsgevonden. Veel melkveehouders moeten namelijk voor 1 april 2020 een vergunning aanvragen voor emissiearme stalsystemen. NMV is altijd zeer kritisch geweest op met name dichte... Het bericht Stikstofpaniek in Brabant boeren naar provinciehuis verscheen eerst op Nederlandse Melkveehouders Vakbond.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden melkveehouderij , nmv , brabant en melkveehouders geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!