Merkel ontfermd zich over Duitse boeren, waar was/is Rutte???

Deel dit topic

Reacties

Skroefkelos
Tja waar is rutte eigenlijk , heb hem eigenlijk nergens gezien , oh ja toen die in Brussel liep.

Toen zei die ,.jullie moeten je wel netjes aan de regels houden jongens en meisjes.

Dat was het dan . Daar moeten we het mee doen !
+2
Coen
@Skroefkelos , iedereen aan de macht is hier gegijzeld door die linkse kerkgangers
Rutte gaat richting DE uitgang, hij kiest het hazenpad.
Weidezicht
@Detukkeroettwente dat hazepad loopt rechtstreeks naar brussel. Daar hebben ze wel een baantje voor hem.
+1
van Ittersum
Wel veel gezever hier tot ver achter komma de laatste dagen. Geef me duidelijkheid zodat we weten waar we aan toe zijn. Voor de rest is het vele topics overslaan en wachten totdat iemand echt iets weet.
+3
weurding
@van Ittersum niks wachten. Strijden
van Ittersum
[@ tegen wat als je niet weet waar je aan toe bent. Net als het MKB wil ik duidelijkheid geen wazige inzichten of aannames die elke dag weer kunnen veranderen op basis van weer andere inzichten of aannames.
+1
Bartlehiemboer
@van Ittersum Dat willen we allemaal. Ondertussen verzwakken we wel steeds meer. Dat zal de politiek zijn bedoeling wel zijn. Veel regels, weinig geld voor producten dan vallen de boeren wel om. Ik zie ook geen oplossing. Maar het moet niet zo zijn dat we niets meer doen en denken dat het wel goed komt. Persoonlijk zag ik het liefst dat we een maand nergens meer aan mee werken, niets meer leveren en zien of er andere branches ook eens in protest komt. De supermarkt bijvoorbeeld die hoor je ook niet.
+1
verbi
@van Ittersum Duidelijkheid komt er niet meer wen er maar aan. Bij MKB trouwens niet anders. We hebben niks meer te verliezen en gaan actie voeren morgen in Den Bosch.Als we dan toch naar de kloten moeten dan maar strijdbaar. Dat jij alles goed vindt zo begrijp ik dan ook niet . Maar vindt je de laatste tijd wel meer gelaten reageert maar ik kan het mis hebben De schouders eronder en voor je toko opkomen.
van Ittersum
@verbi klopt, het raakt me niet, net als die fosfaatrechten net als die i&r gedoe van weleer. Ik weet niet waarom maar zolang ik nog niks merk binnen ons bedrijf en het ook nog niet weet of het ons gaat raken zie ik geen reden om me druk te maken, sorry collega's. Vandaar dat ik wel duidelijkheid wil

Hoop dat ik gelijk heb/krijg en hou, we zullen het zien.
+2
hans1980
Rutte en co hebben het slecht gedaan sinds 2008 erg slecht in vergelijking met omringende landen
van Ittersum
@hans1980 zoek gewoon een plaatje op internet die weer het tegendeel kan laten zien en je hebt weer een andere discussie mbt economische groei. (trick the massa) google.com/url/…
Groen1
.
Farmer_
Verwacht er niet veel van, Duitsland volgt ook Agenda 2030
diezel
@Farmer_
Eng mens. Ook weer zo'n type dat net voor haar vertrek schijnbaar tot inkeer komt. 😞
bbc.com/news/world-europe-11559451/
Farmer_
@diezel "multicultural society" dat is ook een van de punten in Agenda 2030, landen moeten onderdak bieden.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
16
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
0