Alleen voedsel van Nederlandse boeren: 'Vlees wordt schaars en minder brood'
'No Farmers, no food!' stond vorige week op de spandoeken van de protesterende boeren. Maar klopt dat eigenlijk wel? Wat zou er op het menu staan als we alleen voedsel uit Nederland zouden eten? "We kunnen ons voeden, maar het menu is saai."
Deel dit topic
Deel ook jouw kennis en inzicht
Hebben de thema's voedsel geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!
Reacties
Brood is prima te bakken van Nederlandse tarwe gebeurt nu ook in streekproducten is prima brood.
De koeien die we zelf slachten is altijd in de herfst van een koe die het laatste half jaar alleen gras heeft gegeten (in mijn optiek het lekkerste vlees).
We kunnen nagenoeg alle groenten verbouwen in Nederland, vollegrond en in de kassen.
Het assortiment zal ze verbazen.
Ik zou zo zeggen we gaan het proberen.