Oekraïense 'plofkipfabriek' strijkt neer in Veenendaal



Originele beschrijving

Een van de grootste kippenfokbedrijven ter wereld, het Oekraïense Myronivsky Hliboproduct (MHP), opent volgende maand een fabriek in Veenendaal. Ne...

Deel dit topic

Reacties

Als de boeren in NL zijn gehalveerd dan levert Jan nog steeds kipjes met NL-stempel aan het Nederlandse volk en haar (linkse) elite: janzandbergen.nl/

Jan Zandbergen World-Wide Quality in Meat heeft een breed assortiment aan vers, bevroren en gegaard gevogelte voor de foodservice, retail en industriële sector. Als één van de grootste importeurs in de Europese Unie van pluimveevlees bent u bij Jan Zandbergen aan het goede adres voor hoogwaardige kwaliteit en continuïteit. Dit, in combinatie met een ijzeren voorraad, maakt het mogelijk om lange termijn afspraken te maken.
Vers
Wij leveren de Europese markt verse kuikenfilet en binnenhaas, zonder been en zonder vel. Er bestaat de keuze uit gekalibreerde en ongekalibreerde kuikenfilets en deze kunnen wij zonder of met binnenhaas leveren.
Voor de gekoelde kipproducten is het Oekraïense bedrijf MHP (Mironivsky Hliboproduct) onze partner. Zij hebben één van de meest moderne productiefaciliteiten in Europa. Bovendien zijn zij BRC-klasse A gecertificeerd en voldoen daarmee aan alle strikt opgestelde kwaliteits- en veiligheidseisen binnen de EU.
+1
Skroefkelos
RABO projectje ;

Is het wel duurzaam ?
+1
Achso
@Skroefkelos absoluut niet. MHP ligt in Ukraine onder vuur, omdat ze het milieu in dorpen compleet naar de bliksem helpen. En dan hebben.we het niet over 0.07 mol/ha depositie maar over een beetje meer. Om de vraag over antibiotica gebruik maar te laten liggen.
weurding
Jongens...... half 2016 bericht
@weurding zie mijn bericht, dat ding staat er al lang.
+2
rene-de-jong
@weurding t is misschien een wat ouder bericht, het is wel in een notendop de realiteit van alle waanzin op dit moment.
weurding
@rene-de-jong klopt, maar bedoel je ertegen verzetten helpt niet want het is al gerealiseerd
rene-de-jong
@weurding nou nee...
Maar het is toch bijzonder dat de volledige Haagse kliek zo'n bord voor de kop heeft... en maar blijven papegaaien;
- kringloop- duurzaam- grondgebonden- mega stal, slechte omstandig heden bla bla- natuur beschermen want gaat achteruit- etc. etc.

Hoe krijgen kunnen we de papegaaien de waarheid en realiteit bij brengen.
Het is een stuurloze tanker die recht op de rotsen afgaat...
Jaap40
@rene-de-jong trieste feiten
Case max
Diesel bij grens Nederland Duitsland over Oekraïne vlees spuiten

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0