Ook Duitse boeren de straat opOriginele beschrijving

Duizenden Duitse boeren zijn dinsdag de straat opgegaan om te protesteren tegen het landbouwbeleid van de Duitse federale regering.

Deel dit topic Ook Duitse boeren de straat op (agri24.nu)

Duizenden Duitse boeren zijn dinsdag de straat opgegaan om te protesteren tegen het landbouwbeleid van de Duitse federale regering. - Download de Agri24 app

tobias-venhorst

Reacties

Erik!!1979
.
+1
Erik!!1979
.

(klik om te vergroten)

+1
de jonge
@Erik!!1979 doet de politie in duitsland ook mee??:😂
Erik!!1979
@de jonge ongelooflijk toch. Zo bang. En maar zeggen dat het niets uitmaakt. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ volgas actie voeren. Dan draait het wel. Als het geen zin zie hebben dan zou het wel op de propaganda zenders komen.
Erik!!1979
.

(klik om te vergroten)

Koeien boertje
@Erik!!1979 wie rijd er de verkeerde kant op?๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‹.
Succes daar.
Waarom staken jullie dan?
Over de algemene regelgeving?
Zie foto's van Duitsland Frankrijk.
Gaat best allemaal
Erik!!1979
@Koeien boertje eigenlijk allemaal hetzelfde. Nederland heeft nu stikstof, Duitsland meststoffen wetgeving en gewassen bescherming. Frankrijk gewas bescherming. Probleem ligt veel dieper. Er is de laatste jaren een giga propaganda tegen de landbouw gaande. Er is Europees beleid maar ieder land doet dat Europese beleid anders interpreteren. In Duitsland heeft zelfs ieder bundesland ander beleid. รˆรจn Europa bestaat niet. En het volgende probleem is dat behalve de valse concurrentie binnen Europa wegens afwijkende wetgeving er ook veel voedsel geรฏmporteerd wordt uit landen waar je je af kunt vragen of er wel regelgeving is. Daarmee maak je alle boeren groot en klein compleet kapot.
Achso
@Erik!!1979 vrij uitgebreid en neutrale berichtgeving op N-Tv
+7
koeboer
De Duitsers hebben hun eigen "Jesse kist

(klik om te vergroten)

gezienus
@koeboer daar zat heel wat anders in ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
+1
gezienus
@koeboer

(klik om te vergroten)

kan altijd een lange dag worden dus de BBQ en braadworsten gaan mee
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden boeren en landbouwbeleid geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nรฉt dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!