Ook grondverzetters, bouwers en baggeraars maken zich op om naar Den Haag te gaan

Zo kunnen we de kosten van het herstellen van het Malieveld mooi delen.

Originele beschrijving

Op Facebook hebben zich in korte tijd meer dan duizend deelnemers gemeld en vele duizenden mensen zijn geïnteresseerd.

Deel dit topic

Reacties

+9
Machtig mooi man heel nederland komt plat te liggen , door een bedacht probleem , (wat niet concreet bestaat )En het haagse kliekie kan niet zonder gezichtsverlies deze onzin terug draaien. Neem een groot aantal rups kranen mee, kunnen jullie de legervoertuigen aan de kant zetten.
langeslagdiesel
@Detukkeroettwente met twee 35 tons wielladers zet je zelf een leopardje ( 47 ton) netjes aan de kant. Heb je ook geen dieplader of ander bewerkelijk materiaal voor nodig. Blijft ook binnen de wettelijke hoogte/ breedte maten voor tunnels en bruggen. Zakt alleen snel weg in bermen en zo. Verder erg handzaam voor dat soort sjouwtjes.👌
+1
de Haas
@langeslagdiesel Welke Leopard? Die hebben ze jaren geleden voor een weggeef prijsje verpatst. En wat er nog staat doet het niet meer.
langeslagdiesel
@de Haas heel mooi. Kan het ook niet in de weg staan.
+1
langeslagdiesel
@de Haas die ouwe troep van defensie mag toch de stad niet in. Veel te oude motoren. Denkt de rest van Nederland dat keep them roling ook staat te demonstreren. 🧐😉
+2
Pluto
Die hebben wel iets ander materieel . Ik zou maar ff wachten met inzaaien !!.
+1
inspecteurfendt
@Pluto paar vrachtwagens met steenpuin, dan is dat probleem ook al opgelost 😂
+7
930triplemaaier
Gewoon een marathon staking. Elke dag van de werkweek blokkeerd een bepaalde sector den haag. kijken hoe lang ze het dan nog vol houden. En eigenlijk moeten we ook met heel europa naar brussel toe vanwege de natura 2000 want die is ons opgelegd vanuit brussel. Ook moeten we in mijn ogen samen optrekken met duitsland en frankrijk en andere landen wat betreft dit want dan kunnen we in brussel wat bereiken.
Ritchie
@930triplemaaier

Je moet idd. met die landen afspraken maken om het speelveld gelijk te trekken, aangezien 90% van je export in de driehoek Londen - Parijs - Berlijn blijft. Alleen dan kun je al die gezinsbedrijven, die nu tussen wal en schip vallen, houvast bieden.
+1
pieter p
Als de boel toch plat moet is het niet beter ook gewoon een perode geen melk en andere agraische produkten niet te leveren. Er zal wel ergens staan dat er een leveringsplicht is maar volgens mij als je een paar honderd liter levert kan er niets tegen gedaan worden.
Loeideutz
@pieter p heef teen nut, halen ze het gewoon uit het buitenland.
pieter p
@Loeideutz Daarom zeg ik ook samen met belgie en duitsland, het komt echt niet opeens allemaal uit frankrijk. Rond rouen wordt al tijden geen melk opgehaald inverband met de brand in een chemische fabriek, overschot aan melk is er niet.
+3
@pieter p daarmee benadeel je alleen de vleeseters en zuivelgebruikers onder de consument terwijl die laatste groep best wel 10 a 20 ct. de liter melk meer willen geven.
rene-de-jong
@somerled-delremos selectief en alleen het aankondigen is al genoeg voor grote paniek in de steden....
de hoef
Quote Reactie van @pieter p:
Als de boel toch plat moet is het niet beter ook gewoon een perode geen melk en andere agraische produkten niet te leveren.

daar is maar 1 oplossing voor de grenzen afzetten
+2
walker1
@pieter p Wel vlees, eieren en melk leveren, maar geen groente en fruit. Dan lijd Groen Links en aanverwante clubjes honger en wij niet.
+2
rene-de-jong
@walker1 Bijvoorbeeld ja, even goed over nadenken, overleggen met fabriek en dan in een keer stoppen. Onderling goede afspraken over compenseren.
Potje bij NZO is er nog, voordat een ander Tjeerdje deze opeet.
Uit alles blijkt gewoon dat ze lak aan ons hebben.
+1
Ritchie
@walker1

Gewoon voor de supermarkt gaan staan met een kraampje en voor het dubbele van je kostprijs (duidelijk er bij zetten) je producten verkopen. Kijken hoeveel verbaasde blikken en klanten je dan hebt.
+1
jehan
In duitsland gaat het morgen ook loos ...vele steden worden daar morgen bezocht door trekkers
rene-de-jong
@jehan Dat was toch van 21 sept tot 6 okt.
cb6520
@rene-de-jong nee morgen gaan de duitse boeren naar de grote steden. Van verdere actie is tot nu toe nog niks bekend
Bekkink
@cb6520 morgen gaan ze naar Bonn heen
+2
cb6520
@Bekkink niet alleen bonn, wij gaan naar magdeburg.
+1
Bekkink
@cb6520 das mooi! Succes!
+1
Jawis
@rene-de-jong nee jij bedoelt backpackers op het oktoberfest op de wiezn
+1
stijn-de-bock
@jehan slaapt België?????
+1
jehan
+1
arjank110
rtlnieuws.nl/nieuws/video/…
Let vooral op de laatste zinnen van Arnold Tuytel: "boeren krijgen nog steeds melkgeld, onze machines staan sinds 1 oktober thuis."

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's grondverzet , protest en den haag geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
28
DEELNEMERS
19
WEERGAVES
4.197