VIDEO: Baudet(FvD) v Min. Schouten; 'Als 't klopt is het natuurlijk wanbeleid van uw kant!'



Originele beschrijving

Baudet(FvD) v Min. Schouten; 'Als 't klopt is het natuurlijk wanbeleid van uw kant!' | Begroting Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit 2020 | 10-10-2019 | Pol...

Deel dit topic

Reacties

+2
Skroefkelos
Schouten je hebt je in een onmogelijke situatie gewerkt , je had al veel eerder met echte feiten van je af moeten bijten , niet van dat bla bla , draai draai , iedereen ziet toch gewoon dat je het ook niet meer weet na al die leugens , wees eens een echte teef , stap eruit , als er geen plaats meer is in de haag voorj e , ik heb nog wel een bed vrij , kan de poes ook weer eens verzorgt worden.
+2
Dirk van Zetten
@Skroefkelos niet correct deze reactie. De politiek is verstrikt geraakt in haar eigen onzinregels. Schouten moet beleid gaan maken zonder losse eindjes en met keiharde garanties voor het bedrijfsleven. Geen maatregelen, maar als ze wat willen, uitsluitend 100% vrijwillige opkoop van N en de productierechten (varkens en p) worden gewoon verkocht aan andere boeren.....
+1
BertK
@Skroefkelos kijk uit, je weet niet wie je terug krijgt. Remkes is gelukkig burgermeester ...
Skroefkelos
@BertK als kabinet valt verwacht ik een flinke wending in de politiek
Bartlehiemboer
@Skroefkelos Links of rechts???
+4
Jack Rijlaarsdam
Quote Reactie van @Skroefkelos:
als kabinet valt verwacht ik een flinke wending in de politiek

Ik ook. Niet ten goede.
+1
de hoef
Quote Reactie van @Jack Rijlaarsdam:
Ik ook. Niet ten goede.

liever het hele kabinet dan alleen schouten
Pluto
@Skroefkelos Dus jij denkt in haar p.... behoudens veel spinrag een biodiversiteit aan te treffen waarbij elk natura 2000 gebied bij verbleekt ???. Schouten is woordvoerder van LNV . Ze heeft daar geen enkel gezag , er is iemand anders die daar aan de touwtjes trekt . Die man van het RIVM werd ook ff aan het verstand gepeuterd dat daar moest vertrekken bij het boeren protest , en zijn mond houden .
Skroefkelos
@Pluto als je dan integer bent stapje direct op.
Jawis
@Skroefkelos wie is er in den haag nog integer?
+1
Skroefkelos
@Bartlehiemboer FVD - PVV , niet dat ik dat iedeaal vind maar laat het maar eens gebeuren , keer aan de noodrem trekken is ook wel een.keer goed.
+1
Bartlehiemboer
@Skroefkelos Ik zou daar wel een voorstander van zijn. Plus de nieuwe boerenpartij
robbies
@Bartlehiemboer 3 partijen met 0 ervaring in het leiden van een land. Gaat goed komen 👍

FvD mag van mij best meeregeren, maar ik vind politieke stabiliteit voor een exportnatie als Nederland toch ook wel erg prettig. Maar goed, het CDA wordt hier van al het kwaad beticht, terwijl politiek wel iets meer is dan alleen je achterban behagen. Dat doen de Grootjes, de Klaver's en de Jetten van deze wereld en dan krijg je dus een debat met het armetierig niveau van afgelopen donderdag. Een beetje stokpaardjes berijden voor electoraal gewin. Wanneer links ook eens op inhoud zou debatteren, dan kwamen de CDA-ers ook beter uit de verf. Die werden nu veroordeeld tot het pareren van nonsens.

En met het stemgedrag ben ik het ook niet eens, maar een daad stellen heeft alleen maar zin als je ook daadwerkelijk er iets uit weet te slepen. Wat brengt een opgeblazen coalitie ons nu, buiten -4 zetels voor PvdD?? D66 en GL staan er gewoon te goed voor in de peilingen. VVD, PVDA, D66 en GL hebben op dit moment gewoon 72 zetels in de peilingen, met SP (9 zetels) op de reservebank. Maar wanneer Omtzicht weer eens wat lijken uit de kast trekt mbt MH17, kan dat zomaar 5 zetels winst bij CDA opleveren, waardoor ze met VVD en FvD meer dan 75 zetels hebben.
adriaan33
@robbies heb er weinig vertrouwen dat het CDA bij winst andere standpunten inneemt
robbies
@adriaan33 doen ze in Brabant momenteel wel. En daar is het risico groter. Nieuwe verkiezingen zijn pas over 3.5 jaar en SP zit op het vinketouw om CDA's plek in te nemen.
Bartlehiemboer
@robbies Ik weet het allemaal niet. Zou het allemaal niet te groot en te breed worden voor het kabinet? En dan ook nog de regels van Brussel moeten volgen waar je het als kabinet misschien niet mee eens bent. Plus dat ik mij afvraag dat mensen/burgers niet te slim/verstandig worden en ze niet zomaar meer geloven of volgen wat het kabinet ze vertelt... Zie ook de kerken leeg lopen. Vroeger deed de mens wat de dominee vertelde totdat ze zelf andere ideeen kregen. Dit gevoel heb ik tegenwoordig ook met het kabinet.
Jaap40
@Bartlehiemboer CDA moet simpelweg stelling nemen ten gunste van boeren. Dat signaal hadden ze al kunnen geven door positief op de bekende moties te stemmen.... Maar misschien kan CDA het tij nog keren.
adriaan33
@Jaap40 CDA is een echte christelijke partij die liever de boeren met de bijbel om de oren slaat
PIONIER
@adriaan33 maar als het om geld en milieu gaat doen ze de bijbel dicht.
Jaap40
@Jaap40...zonder compromissen naar de linker zijde van politieke spectrum.
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Jaap40:
. Maar misschien kan CDA het tij nog keren.

Is het nog niet duidelijk genoeg?
robbies
@kanniewaarzijn hoe zie jij het dan?
kanniewaarzijn
@robbies Het gaat er niet om hoe ik het zie, het gaat er om hoe het is. Feit is dat het CDA de handen van de landbouw heeft afgetrokken. Zij gaan gewoon mee in het lang geleden afgesproken plan. Zoals ik al eerder opmerkte: het is niet voor niks dat het CDA niet de landbouwminister leverde. Voor de vorm roept zo nu en dan een CDA-er nog iets pro-boers, om vervolgens tegen de landbouwbelangen te stemmen. Dus stop met het janken om het CDA!

(Overigens geldt hetzelfde voor de LTO).
Jack Rijlaarsdam
Quote Reactie van @kanniewaarzijn:
Voor de vorm roept zo nu en dan een CDA-er nog iets pro-boers, om vervolgens tegen de landbouwbelangen te stemmen.

Hoe verklaar je de stap van het CDA in Brabant?
kanniewaarzijn
@Jack Rijlaarsdam Zoals ik al zei: voor de vorm!
de hoef
Quote Reactie van @Jack Rijlaarsdam:
Hoe verklaar je de stap van het CDA in Brabant?
ze waren even vergeten waar en door wie ze er zaten, nu lullen ze mooi met ons mee, en bereiken waarschijnlijk met de minderheid toch niks
+2
kanniewaarzijn
@de hoef Precies, strategisch lullen noemen we dat.
BamBam
Bisschop begaat hier een uitglijder. Eerst is 0,05 mol 1/6 ganzenpoepje en dan heb je 6 ganzen nodig met elk 1 poepje om aan 0,05 mol te komen. Dat is een factor 36 verschil.
Als het overschot ganzen opgeruimd wordt is ze er ook al, tenzij die op papier niet schijten natuurlijk, want dan vind er ook geen reductie plaats. Maar heeft de natuur dus ook niet te lijden al er veel ganzen bijkomen.
+2
cs-agrar
Quote Reactie van @BamBam:
een uitglijder

Dat viel mij ook op. Verwacht politiek gezien niet zoveel van CDA, Geurts lijkt een rug als een paling te hebben. Steunt moties van FVD in het voordeel van de boeren ook niet, omdat het van FVD komt, naar eigen zeggen. Dat is A al een zeer slappe beredenering, en B denk ik gewoon stoeltje veiligstellen van zichzelf, zodat niemand je ergens op pakken kan
BamBam
@cs-agrar ik ben een fan van Jaco, maar ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat je gelijk hebt.
In ons gezin wordt er niet meer op hem gestemd. SGP of FVD
Jack Rijlaarsdam
Quote Reactie van @BamBam:
Bisschop begaat hier een uitglijder

Beste man kan gewoon niet rekenen. Had het ook over 0,05 mol zou één honderdste van de KDW zijn. Hij bedoelde 1/10.000.
+2
kwarkje
Wanneer Schouten echt iets wil betekenen voor de boeren stapt ze op
Jawis
@kwarkje dan mag d66....1x raden wie het dan wordt met zn grote bek....

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
33
DEELNEMERS
16
WEERGAVES
0