Trilgras of Bevertjes

Hier groeide in de lage wegkant het zeldzame trilgras of bevertjes.
Totdat de Gemeente besloot om de hoge wegkanten op de buurt af te vlakken en het bij ons in de lage wegkanten te kieperen. Weg trilgras.

Deel dit topic

Reacties

Pluto
Jaren geleden werd er in onze omgeving een zeldzaam vogeltje gespot . Is leuk zou je denken , totdat er een leger aan vogelaars en spotters neerstrijkt op je akker en alles naar de verdoemenis trappen om maar een eenmalige geweldige foto van het beestje te kunnen maken . En enorme schade post aan vernieling door deze kamikaze actie en betalen ho maar . Het jaar er op weer dat beestje gespot ,,boer pakt de buks en weg vogeltje . Het is als landbouw wel erg gevaarlijk als er bijzondere planten of dieren in jou omgeving opduiken !!!.
+1
Arum
😀
+2
zeppmann1
Ik hoorde dat deze zeldzame grassoort onlangs is opgedoken in Noord Amerika en Nieuw Zeeland. Ze zijn niet ondergestort maar geëmigreerd.
+2
verbi
@zeppmann1 Zouden die ook de buik vol hebben van de regeltjes....

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0