Johan Vollenbroek wil stoppen met procederen, mits er een goed stikstofplan komt

NIJMEGEN - Milieuorganisaties willen stoppen met nieuwe stikstofprocedures. Maar dan moet het kabinet met een plan komen voor alle sectoren, waarin de uitstoot binnen tien jaar gehalveerd wordt. Buurlanden moet gedwongen worden ook hun stikstofbeleid aan te passen.

Meer: gelderlander.nl/nijmegen/…

Bron

Privacy settings
myprivacy.dpgmedia.net

Deel dit topic

Reacties

Jannus
Het lijkt erop dat deze man zo langzamerhand inziet dat de impact van zijn stokpaardje half nederland plat gaat leggen,daar had hij niet op gerekend schat ik zo in
+1
Skroefkelos
Ze beginnen te capituleren 😁😁
+2
puntertje
Johan, je bent God niet. Als jij stopt kan er wel weer een andere verknipte activist opstaan, heb jij niets over te zeggen. En er zijn genoeg van die gekkies in jouw kamp die willen procederen en dan weer cashen.
+4
de Haas
@Erik!!1979 Heey Erik! Johan komt naar je toe deze zomer🤣
Farmer_
@de Haas Werk aan de winkel 😁
Erik!!1979
@de Haas laat maar komen. Hebben er hier nog zo'n 850.000 meer die tegen landbouw zijn👍(ongeveer 1%) eentje meer of minder doet er niet toe. Boeren zijn zich massaal aan het vereniging. Op naar een Europese FDF!
hoest
Dus nl moet in tien jaar de uitstoot halveren. Dat zal misschien nog lukken maar wij kunnen het buitenland toch niet dwingen hun regels aan te passen. ...
Zeggen dat je stoppen wilt en daar onmogelijke voorwaarden aan hangen is hetzelfde als zeggen ik ga lekker door
+3
zeppmann1
1 euro voor de melk, dan halveer ik ook. De helft van de percelen vol met notenbomen , met mooi weer ga ik eronder zitten. Het leven is dan zo slecht nog niet.
Skroefkelos
Neem aan dat vollenbroek ook wel een flinke claim aan zijn volle- broek krijgt als hij nu het haze pad kiest , of laten ze dat in de Haag ook masr gewoon.lopen !
robbies
@Skroefkelos laten we aub niet in de situatie komen dat de gevolgen van een rechtszaak tegen de overheid bij de aanklager komt te liggen.
+1
weurding
Laat hem procederen. Blijven wij demonstreren
komelker 2
Wat is zijn leeftijd ? + 10 jaar. Nou dan zijn wij toch wel van hem af.
+1
Melkboer16
@komelker 2 vegetariër wordt nooit zo oud! Einde zal wel nabij zijn en dan willen velen nog schoon schip maken. Petrus staat bij de hemelpoort he en dat weet Johan ook😂😂
Bekkink
@komelker 2 ziet er niet gezond uit, denk wel eerder
+1
de hoef
Denk eerder dat den haag hem geld gegeven heeft om zijn mond te houden
+1
Jannus
@de hoef Een Volle-broek ?? 🕹
Pluto
Bang voor de echte cijfers ??.. Ze weten donders goed dat ze de kluit enorm belazerd hebben. De gevolgen willen ze niet afwachten . Welke onderzoeker was het van de week die door Kamerleden werd ondervraagd in de hoorzitting over stikstof ????. Aan de manier waarop de Kamerleden hun vragen stellen maak ik op dat ze totaal geen weet hebben waar het over gaat !!.
Farmer_
Het is meer een dreiging van hem, gaat het niet ver genoeg gaat hij verder met procederen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's ammoniakrechten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
18
DEELNEMERS
15
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN