Boeren blijven in onzekerheid over stikstofmaatregelen

Minister Schouten van Landbouw heeft gisteren, 17 oktober, samen met de provincies een crisisoverleg gehad over het stikstof. Echter heeft dit gesprek geen resultaten opgeleverd. Het Rijk laat samen met de provincies weten dat er uiterlijk 1 december duidelijkheid moet zijn over de regels omtrent stikstof.

Het AD meldt dat zowel de provincies als het Rijk in de plannen van het kabinet op één lijn zouden moeten komen te zitten. Om samen op dezelfde golflengte te zitten is van belang om de verlenging van vergunningen in Nederland weer vlot te trekken. Het lot van vele landbouwbedrijven en boeren blijft de komende weken een grote onzekerheid, zo meldt het AD. Daarbij meldt de krant dat minister Schouten het niet uit sluit dat er in de tussentijd nieuwe boerenprotesten zullen gaan komen. Minister Schouten: "Ook zonder die protesten is het wel duidelijk dat wij richting moeten gaan geven". En De Groot: "De planten en dieren trekken niet naar Den Haag en blokkeren geen wegen. Zij sterven in stilte."

Deel dit topic

Reacties

sorry
De groot wil het ene inkrimpen om uit te delen aan een ander, wat schiet de natuur daarmee op

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's ammoniakrechten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN