Schouten: Provincies kunnen boeren wél dwingen tot stoppen met bedrijf

Minister Schouten van Landbouw geeft toe dat boeren de komende tijd toch gedwongen kunnen worden om te stoppen met hun bedrijf of verplicht hun veestapel moeten inkrimpen. Hoewel het kabinet dat niet wil, kunnen provincies zelf wel die keuzes maken.

Dat zei vicepremier Schouten tijdens de wekelijkse persconferentie van de minister-president, waar ze premier Rutte verving. De afgelopen weken is veel onduidelijkheid ontstaan over stikstofmaatregelen die de landbouwsector treffen. Sommige provincies hanteren strengere stikstofregels dan andere provincies.

Meer: ad.nl/binnenland/…

Deel dit topic

Reacties

rene-de-jong
En wie had zich nog niet aangemeld ???
Stikstofclaim.nl
rene-de-jong
Komt er dus op neer dat Provincies zelfstandig ook de economie naar de bliksem kunnen helpen.
Sterkte daar in Grunn..
Pluto
Dat heet muiterij .Dan valt het kabinet !!!. En daar zit nu niemand op te wachten ,,een aardverschuiving in politiek partijen . De gevestigde orde wordt op dit moment compleet weggespeeld door een paar nieuwkomers !. dat weet de huidige coalitie donders goed !!.
overstekend wild
@Pluto dat gaat goed! Druk er op!
JohnDeere6serie
Ze zijn toch wel hardleers daar
buorman
''Dat zei vicepremier Schouten tijdens de wekelijkse persconferentie van de minister-president, waar ze premier Rutte verving.''

Heb het haar niet horen zeggen in het gesprek, foute info van het AD of toch maar er uit geknipt?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's ammoniakrechten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN