7 melkveehouders gezocht voor onderzoek over mastitis

Een Brabantse dame genaamd Niki van der Meer werkt bij Insight Company en is bezig met een onderzoek naar mastitis. Daar wil zij heel graag de mening en visie van melkveehouders bij betrekken. Ze wil met name beter begrijpen hoe u mastitis signaleert en behandelt.

Hiervoor zou zij graag 7 melkveehouders bezoeken om met hen te praten over melken en mastitis. Het gesprek zal ongeveer 1,5 uur duren, waarbij zij heel graag ook het melken van de koeien zou willen zien. De vergoeding voor het gesprek bedraagt 100,--.

Wellicht komt er ook iemand van een farmaceutisch bedrijf (de opdrachtgever) mee om wat vragen te stellen, maar er zullen maximaal 2 personen langskomen

Alles wat u zegt wordt anoniem verwerkt in een onderzoeksrapport. De melkveehouders die mee willen doen, moeten voldoen aan de volgende criteria:

• Minimaal 150 melkkoeien
• 6 melkveehouders met een melkrobot
• 1 melkveehouder met een Rotary melksysteem
• Provincie Utrecht, Gelderland, Brabant, Flevoland of Zuid-Holland (max. uur rijden vanuit Utrecht)

Aan mij is gevraagd om wat melkveehouders te regelen. De vraag is dan ook of Niki van de Meer u mag bellen om een afspraak met u te maken? Als u geïnteresseerd bent, wilt u mij dan een mail met uw adresgegevens en telefoonnummer sturen? Dan stuur ik deze door naar Niki. Mijn mail naar: jan@geelen-consultancy.nl

Mochten er meer dan 7 geïnteresseerd zijn, dan zullen wij een selectie maken. Wij hebben deze mail maar naar een paar melkveehouders gestuurd.

U kunt mij natuurlijk ook altijd even bellen als u vragen heeft!

Met vriendelijke groet,

Jan Geelen
06 – 20607090 of 0317 - 425958

Deel dit topic

Reacties

Arum
😀
+4
kwarkje
Standaard werk ik niet mee aan deze zaken
Bij reden afvoer van dieren altijd overig invullen
Bij behandeling met geneesmiddel hetzelfde
Ze bekijken het maar met hun dataverzameling
Vroeg of laat krijg je er last van
j h p
@kwarkje Ik hoorde @christo 2.0 ook eens zo iets zeggen. 😉
Nou ja ik las het een keer, het prikkebord praat gelukkig niet. 🙃
kwarkje
@j h p is ook een wijs man
Co is er geen fan van
j h p
@kwarkje Meestal zeggen ze tegen mij; doe bus lang nie wies. 😂
tok achterhoek
@kwarkje jij snapt het, worden toch weer misbruikt die cijfers
kwarkje
@tok achterhoek ik krijg er iig niets voor
Dat is niet de reden
Ook al werd het betaald dan nog niet
Belang van de ander is vaak niet mijn belang
+1
JohanvS
@kwarkje Als ik mijn nuka’s registreer via CRV moet ik verplicht het gewicht opgeven. Nou ze wegen hier al jaren allemaal 33kg, dit typt namelijk het makkelijkst.
Boerma
@JohanvS worden daarmee niet vooral de fokkerijcijfers voor geboortegewicht bepaald? Maar hier wegen ze allemaal 35. Dus zullen wel heel betrouwbaar zijn die cijfers
sorry
Wat heb je eraan als je de spreiding niet weet
sorry
Gaat het over knoflookpillen?
Het gaat gewoon om een interview om te zien hoe een veehouder mastitis signaleert en hoe hij/zij de koeien met mastitis behandeld. Alle informatie wordt anoniem verwerkt in een rapport zonder getallen en zonder namen. Dat laatste is altijd standaard. Het is voor een farmaceutisch bedrijf die wellicht met een nieuw mastitis-preparaat op de markt gaat komen. Ook een paar veeartsen werken aan het onderzoek mee.
kwarkje
@geelenconsultancy ik heb er geen zin in
Ik leef niet van die onzin
sorry
@geelenconsultancy de universiteit utrecht ,compleet met een landbouwhuisdieren praktijk ,ligt bij mevrouw nikki naast de deur ,waarom willen die niet meewerken
+1
@sorry wat een conclusies allemaal, wie zegt dat de Universiteit Utrecht niet meewerkt?
Ondertussen hebben zich al voldoende veehouders aangemeld.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
15
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0