Import kalversector

In de uitzending van Zembla over de kalversector in Nederland werd gesteld dat de petitie tegen kalverimport was getekend door 4.000 melkveehouders. Met klem wil NMV aangeven, dat NMV géén petitie heeft ondertekend. Die indruk wordt wel gewekt, omdat een DDB-bestuurslid, die tevens NMV-bestuurder is,...
Het bericht Import kalversector verscheen eerst op Nederlandse Melkveehouders Vakbond.
 Import kalversector (nmv.nu)

In de uitzending van Zembla over de kalversector in Nederland werd gesteld dat de petitie tegen kalverimport was getekend door 4.000 melkveehouders. Met klem wil NMV aangeven, dat NMV géén petitie heeft ondertekend. Die indruk wordt wel gewekt, omdat een DDB-bestuurslid, die tevens NMV-bestuurder is,... Het bericht Import kalversector verscheen eerst op Nederlandse Melkveehouders Vakbond.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden import , nmv , melkveehouders en zembla geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!