VIDEO: De Groene Rekenkamer - #stikstofadvies

De Tweede Kamer commissie voor LNV organiseerde een ronde tafel bijeenkomst en de Groene Rekenkamer gaf duidelijke adviezen. De position paper werd toegelicht in twee minuten en twee andere sprekers, Rotgers en Vogelaar worden in dit fragment aangehaald.

Klik voor Geesje Rotgers
Klik voor Jan Cees Vogelaar
Klik hier voor Dhr. Wentzel

Deel dit topic

Grasbaal

Reacties

+3
sorry
Goed gedaan van Geesje
+1
rene-de-jong
Geesje verdient het loon wat mr LTO krijgt...
Erik!!1979
@rene-de-jong Daniëlle en de andere FDF bestuurders ook!
+1
rene-de-jong
@Erik!!1979 Vooruit zij ook een stukje van de taart..
+5
Erik!!1979
Goed gedaan van Jan Cees en Geesje. Alle mensen die mee gedemonstreerd hebben op 1 oktober en/ of 16 oktober hebben hun een veel beter podium gegeven. Geweldig gedaan als sector 👍
klaasvaak
@Erik!!1979 nu de derogatie nog. Als in de krant een tijdje terug dat de tweede kamer nog haast moet maken met bepaalde besluiten. Weet niet welke?

Hoe zou het gaan lopen als de minister de stikstofregels niet door laat gaan? Hobbelen we zo door naar geen derogatie?
Jannus
Quote Reactie van @Erik!!1979:
Goed gedaan van Jan Cees en Geesje

Bravo,eindelijk eens een succes voor de groep die al tijden stelt dat er van het beleid geen moer klopt en de twijfel aan de politieke kant is dan ook groot.

Het zal me benieuwen hoe men verder gaat want gelijk hebben en gelijk krijgen is 2
+2
Tinus
Het heeft effect gehad in ieder geval:
nos.nl/artikel/…
rene-de-jong
@Tinus Dat de NOS dit op de site mag zetten ...😁
+1
Erik!!1979
@rene-de-jong er is zoveel onvrede. Als ze geen 100000000 km naar rechts opschuiven vliegen na de volgende verkiezingen alle publieke zenders van de buis.
+1
sorry
@rene-de-jong
+3
Farmer_
@Tinus Reactie van iemand op nu.nl zelfde artikel:

Een kleine kanttekening lijkt me op zn plaats. Google maar eens op de naam van deze Valentijn Wösten: hij werkt al twintig jaar als "advocaat in milieuzaken" , wat in realiteit wel eens zou kunnen betekenen dat hij zich voornamelijk bezighield en houdt met het kapotprocederen van boeren. "Officieel" ging dat niet altijd zo goed,omdat deze partijen geen belanghebbenden waren, maar nu onder de vlag van stikstof gaat het een stuk beter. Zoek maar na met welke extreme groeperingen hij gelinkt kan worden; oa dezelfde groepering waarmee ook VolkertvdG gelinkt is. Ik vraag mij af of deze mensen werkelijk zoveel inspraak mogen hebben. Aan de bioindustrie moet iets gedaan worden, maar ik geloof niet dat het debat geleid zou moeten worden door extremisten, die elk voorwendsel aangrijpen om hun ideeen door te drukken. Zoveel projecten die nu stil liggen!! en als de crisis straks echt voor de deur staat en Nederland volledig afhankelijk is van boeren uit het buitenland zijn de rapen gaar.
Respect9
+3
de Haas
@Farmer_ Er worden elke dag meer mensen wakker. We moeten druk houden.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden ammoniakrechten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!