Pauw op NPO 1 nu

Bart Kemp versus Tjeerd de Groot

Deel dit topic

Reacties

+3
kletspraat
Deelt Tjeerd het bed met Marianne?????
Die vertelde ook constant het zelfde.
Melkboer16
@kletspraat snuiven dezelfde melkpoeder
+11
BoerBart
@kletspraat
Prima gedaan Bart! Zo goed, dat zelfs Pauw en Xander je hielpen.
Die gunfactor kleeft aan je. Prachtig ook die aaibare schapen, daar scoor je sterk mee.
+1
matt
@BoerBart vond Bart ook sterk wist de argumenten van Tjeerd goed te weerleggen.
@BoerBart Bart Kemp deed het super, hij bleef ook koel en scherp. Hulde!
weurding
De groot kan alleen terugblikken op de negatieve punten van gedane actie's, trapten ze gelukkig niet in, naar mannetje
+10
Arum
😀
+7
Henk Schoonvelde
@Arum Zal Tjeerd begrijpen dat wanneer je een hectare stikstof opnemend gras vervangt door een hectare beton dat dan het stikstof overschot toeneemt. Ik heb in ieder geval nog nooit vernomen dat beton stikstof opneemt en de activiteiten die op het beton worden gedaan zijn veelal niet gerelateerd aan eerste levensbehoefte => voedsel productie , maar veroorzaken wel degelijk ook stikstof.
+1
adriaan33
@Henk Schoonvelde als je net zo'n slechte betonkwaliteit neemt als gebruikt is voor HLS en betuwelijn neemt deze wel degelijk stikstof op
+2
de Haas
@Arum Precies, ingewikkelder wordt het niet. Daar kan geen gladde prater tegen op, dus beginnen ze met inhoudsloze gezever. Deze slag hebben ze weer verloren.
+4
cowboys
Kunnen wij ons voorstellen dat wij deze Tjeerd jaren lang een veels te groot loon hebben gegeven bij de NZO via inhouden op melkgeld. En hij was ook de mee bedenker van het frp 2017 en ook mede uitvoerder hiervan.
+4
Erik!!1979
@cowboys Ik vind het een goed plan om een leveranciers vereniging op te richten. @danielle0 had het er al over. Zij heeft het veel te druk nu, ook de zeer goede collega FDF collega Jeroen van maanen heeft het zeer druk als belangenbehartiger. Maar als jij samen met Henk het oppakt. Eventueel Christo erbij. Jeroen er wel bij betrekken zodat er uit alle melkfabrieken èèn is die mee kan besturen. Dan zet je NZO buitenspel. En krijgen de boeren weer de macht binnen de zuivel organisaties.
de hoef
+4
dwers
@cowboys vond het van Bart wel grappig, dat hij nog even aanhaalde dat Tjeerd in zijn vorige functie , juist groei wilde van de melkproductie .
Maar Tjeerd sprak er snel overheen 😄
+1
Erik!!1979
@dwers hij wilde groeien om dat als reden aan te kunnen geven om het melkquotum af te schaffen zonder dierrechten ter vervanging. Hij heeft er bewust op aangestuurd dat het zo'n bende wordt. Zo is de sanering makkelijker.
+1
Piet1960
De opmerking dat Rob en Jesse niet samen in die kist pasten was wel op 't randje.
+2
@Piet1960 van de kist?
Niet zo zwaar aan tillen . dat is net wat ze willen zoeken naar een val kuil als ze er niet met inhoud uit komen .zoek de vorm fout en je wint
+1
de Haas
@Piet1960 waarom? Toen Baudet lekker ging in de peilingen en die leraar het bericht "Volkert waar ben je" verstuurde was het satire.
+1
nieuwoord
Ik heb het ook gezien en Bart deed het top. En Pauw objectief. Misschien had Bart nog even beter kunnen duiden dat Tjeerd zich verschuild achter zijn eerlijke verhaal van de natuur. Maar zijn echte verhaal dus meer ruimte voor huizen is, en wie weet wat nog meer. (maar ga er maar zitten)

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
19
DEELNEMERS
17
WEERGAVES
0