Trekker met stakingsleider Schuiling ramt hekken op Vismarkt in Groningen: 'Ik wil hier niks over zeggen'

Fietsers op de Vismarkt in Groningen konden maandagmiddag tijdens het boerenprotest maar net rondvliegende hekken ontwijken.

Deel dit topic

Reacties

robbies
Erco
@robbies ik was t niet hoor 😉 Maar je bedoelt dat hij er echt naast zat. Ik zit ook wel ens naast iemand die 15 km te hard rijd. Krijg ik dan ook de bekeuring? 😜Zal t zelf netjes houden woensdag. Keur dit ook af, hadden zwaargewonden kunnen vallen
+2
Melkboer16
Wat is nu de bedoeling moet Arjan gebroken worden??
Wederom legt hij helder uit waarom de trekkers er zijn!
Ik denk dat we hier een hele goede toekomstige akkerbouwbestuurder aan hebben!
Een nieuwe Doornbos dat zou geweldig zijn
+2
cornelissen
Quote Reactie van @Melkboer16:
Doornbos

Noem mij die naam niet
+2
slagroomvla
@cornelissen Mij ook niet, waardeloze kerel.
suggs 73
@Melkboer16 mij ook niet , begin van de ondergang samen met die maarsingh , was toen een mooi moment om er uit te stappen
+2
hans1980
LTO had aktie niet onder controle zelfs als bijrijder nog niet erg jammer voor imago

Dit kan die mooie aktie 1oktober niet meer goed maken
16 oktober? Jammer jammer

LTO wou ff meeliften maar zo'n organisatie vergt voorbereiding communiceren wat kan en NIET kan!!
+3
Leo,s vriend
Quote Reactie van @hans1980:
LTO wou ff meeliften maar zo'n organisatie vergt voorbereiding communiceren wat kan en NIET kan!!

Niet zo chargeren, er is zeer uitgebreid gecommuniceerd over wat wel en niet kan, en er zijn een paar mensen over de schreef gegaan, fout, en niet goed te praten, maar overdrijven is ook een vak.
koeboer
@hans1980 vond in Groningen erg jammer van het geluid.stonden daar met oud karaoke setje die ze waarschijnlijk op de vrijmarkt gekocht hadden.
+1
huske
@koeboer stroom kregen ze van een stel bouwvakkers daar uit de buurt, provincie wou daar zelfs niet eens aan mee werken
torrarica
@hans1980 is arjan schuiling dan niet van fdf ?
+7
George
Ik vind dit best wel een eng mannetje en een heel domme actie. Sorry dat ik het zeg. Ik ben wel voor actie maar het in gevaar brengen van fietsers en dergelijke vind ik gewoon echt niet kunnen. Ik kan hier niet achter staan. Ik vind het helemaal niks.
+2
kwarkje
Geef hem geestelijke ondersteuning
Er klopt iets niet
Dit is serieus bedoeld
George
@kwarkje
Hij heeft iets zenuwachtigs over zich heen , ik vind hem zelfs een beetje eng over komen.
+1
kwarkje
@George ik ook
Ik herken het, heb het vaker gezien
Ik blijf graag uit de buurt van mensen die zo reageren
Iets klopt er niet
+1
avondrood
Laat hem woensdag maar thuisblijven.
Weidezicht
Tja, beetje jammer
apel
Hij ging toch weg bij fdf omdat hij geen hardere aktie wilde? hmmm niet zo'n slimme zet.
Bietenbrug
@apel maak je toch niet zo druk om een deurtje en een paar hekjes.
+1
blauwe tractor
@Bietenbrug
Het is bij wet verboden andermans eigendommen opzettelijk te beschadigen of te vernielen protesteren doe je toch echt zonder geweld of vernielingen.
Ga nou niet vertellen dat dit normale acties zijn , gelijk hebben de boeren maat protesteer dan met mensen die niet opgefokt zijn door de media, protesteer dan niet met doorgedraaide tieners die menen zo nodig met hun gepimpte tractoren over snelwegen en door hekwerk moeten vliegen.
Dit valt allemaal onder overtredingen en vernielingen, sorry mijn sympathie is eraf.
Veel suc6 verder.
+3
Melkveehoudernh
@blauwe tractor"Het is bij wet verboden andermans eigendommen opzettelijk te beschadigen of te vernielen" maar de staat mag dit wel? door willens en wetens jaren door te gaan met gas onder Groningen weg te pompen terwijl ze de gevaren kende. De Groningers hebben als krimpregio nooit een cent hiervan terug gezien, blijft allemaal bij duurbetaalde "Remkesjes" in het westen hangen. En als ze dan vragen of de schade van de opzettelijk aangerichte vernielingen kunnen worden vergoed krijgen ze nul op rekest.
Nee, geweld is nooit goed te praten, maar het is niet voor niets dat dit nu juist in Groningen gebeurt, deze mensen zijn nog net een stukje harder genaaid als de rest van Nederland.
+1
Twin Quard
@Melkveehoudernh Het is voor 200% te begrijpen deze frustratie maar niet goed te praten.
+3
de Tank
@Twin Quard volgens mij moet dat de conclusie zijn. Ik zit zelf midden in het bevingsgebied, daarnaast heb ik kinderen die in de stad Groningen studeren. Ik zou het niet uit kunnen leggen aan ouders als hun kind door een rondvliegend hek geraakt worden van een gefrustreerde boer. En ja, we worden hier genaaid maar er is geen haar op mijn hoofd die er aan denkt vanuit die frustratie een medemens in gevaar te brengen. Als dat onverhoopt in een onbezonnen actie toch gebeurt past enkel spijt en geen goedpratend excuus.
Melkboer16
Groningen is een beetje verkeerd begonnen denk ik? Provincie en politie had de acties beter moeten begeleiden en niet moeten provoceren! In andere provincies liep het wel goed alhoewel er ook wel tractoren levensgevaarlijk geparkeerd stonden! Had ook voor fietsers fataal kunnen zijn!
Met stro richting politie spuiten vind ik niet echt verstandig want die doen ook maar hun werk en de meesten vinden het fantastisch alsook de bevolking!
+4
Jack Rijlaarsdam
Quote Reactie van @Melkboer16:
In andere provincies liep het wel goed

De organisator in Noord-Holland vatte het mooi samen voor het vertrek naar huis: "Hier wordt onbehoorlijk bestuur gepleegd, maar wij laten zien dat we ons wel behoorlijk gedragen." De-escalatie na een keiharde nul op het rekest. Er is één bekertje koffie over de vloerbedekking gegaan, verder geen schade.
+1
kwarkje
+1
demelkboer
@Jack Rijlaarsdam kopje koffie over de vloer bedekking!?!?! Het zijn ook zulke rebellen die Noord Hollanders
Melkboer16
Wat er werkelijk aan de hand is: het provoceren van LINKSE politici die een podium willen ten koste van een beroepsgroep!
Tjeerd de Groot voorop!! En Rob Jetten achter hem aan
+1
de Tank
@Melkboer16 en wat is het domste om te doen?, ingaan op die provocatie. We geven ze zelf een stok om mee te slaan. Dat kinderlijke: "zij zijn begonnen" gaat je nergens brengen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's trekker , groningen en boerenprotest geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
29
DEELNEMERS
23
WEERGAVES
0