Moorlag op radio> liever 275 arbeidsplaatsen voor metaalfabriek dan 1 varkenshouders

Zei hij op de radio, alsof een metaalfabriek z`n vriendelijk ding is en er verder niemand meer is betrokken dan 1 fte bij een varkenshouderij.

Deel dit topic

Reacties

+3
puntertje
En liever één stikstofarm plantje in gecreëerde gebieden die we natuur zijn gaan noemen dan 1000 hardwerkende boerengezinnen die toch niet op Moorlag gaan stemmen.
+3
cs-agrar
Dat zeg je wel goed over die fabriek. Boeren moeten nu inleveren, en daarmee dus ook land. Datzelfde land is met z'n gewassen als enige sector in staat om stoffen op te nemen en om te zetten. Dit wordt dus geruild voor iets wat alleen maar toe kan voegen, en nooit weg neemt. Dus wordt een race to the bottom.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
1.052