Buitenhof vandaag 12.10 NPO 1

vpro.nl/buitenhof.html/

NMV en NAV versus Groen links

Deel dit topic

Reacties

familie pelle
Volgens mij hebben ze elkaar juist gevonden tegen vrijhandelsverdragen. Goede zaak.
+5
John Spithoven
@familie pelle Klopt op dat punt wel. Maar het is wel een gelegenheidshuwelijk😁
+1
bio boer
Slape bla bla
+16
BoerBart
@bio boer
Ik schrok vn Mona Keizer. Deze CDA topvrouw, durfde en kon niks zeggen over CETA.
Hiermee bevestigde Mona dat ons land bestuurd wordt in achterkamertjes door een handvol partijbonzen.
Mona had eigenlijk moeten zeggen: Ik weet op dit punt niet wat erin de achterkamertjes besloten is. Ik ben slechts een Praatpop en heb derhalve geen mening.
Bartlehiemboer
Ik geloof wel dat de twee gasten goed weten waar ze over praten maar man man wat kwam het er moeilijk uit. De presentator batst er dan meteen weer doorheen met een volgend punt. Zo kwamen we niet to the point. Jammer
+1
Coen
+2
AJ oet Twente
Klaver wil kringlooplandbouw , gevolg veel hogere kostprijs .
Dat heeft als gevolg van CETA toch geen enkele kans van slagen .
Dat was een inkopper geweest , wij boeren moeten bij optreden op tv veel meer aan
media training doen .
Laten we met elkaar afspreken alleen Sieta (En ook geen LTO ér) spreken met de pers .
+1
pa
Quote Reactie van @AJ oet Twente:
Laten we met elkaar afspreken alleen Sieta (En ook geen LTO ér) spreken met de pers .

Het verhaal van Sieta is hel duidelijk voor de fans. Voor de "politiek " ???
+2
de jonge
@pa zo onnozel zullen ze zelfs in de politiek toch niet zijn,dat het publiek sieta wel begrijpt maar de politiek niet??? ze willen het niet begrijpen en snappen zul je bedoelen,maar dat is weer een heel ander verhaal. de politiek is vergeten dat het de mensen zijn die op hun stemmen,en hun loon betalen en zij daar in dienst zijn van die mensen,de politiek heeft het weten om te draaien en dat moeten we met zijn allen weer zien terug te krijgen naar de stand zo die hoort.
Leo,s vriend
@AJ oet Twente Lijkt me ook geen goed plan, zelfs Sieta maakt foutjes.

Afgelopen week Gelderlander: cirkel van 5 km rond N2000 MOETEN alle boeren weg, en de grond gaat allemaal naar natuur.......
Hoe weet Sieta dat?

En vrijdag ,een vandaag . lto afzeiken in plaats van reageren op vraag verslaggever.

Begrijp me goed, zij doet heel goed werk,en heb grote bewondering voor haar vasthoudendheid , maar alleen maar de hemel in prijzen gaat te ver.
+3
kwarkje
@Leo,s vriend graag even een link naar een lto er die de Duitse KDW wil en dit uitlegt aan de pers
Tip: zoek niet te lang
Daar zit het probleem
Lto wil het stikstofprobleem niet simpel oplossen
Willen luchtwassers en koeienplees
Leo,s vriend
@kwarkje Tuurlijk joh, jij blij?
Schei toch uit, ik had het helemaal niet tegen jou, jij hebt maar 1 doel, afzeiken lto, nou, lekker doorgaan.
Maar inhoudelijk reageren? ho maar.
kwarkje
@Leo,s vriend waarom wil lto 1 en geen 7,14

Die doet pijn hè
+1
Erik!!1979
@kwarkje valt wel mee. Die 1 mol hebben de LTO leden gewoon geaccepteerd. Vinden ze helemaal geweldig. Dat is hun goed recht. POV gaat voor 7. Misschien moeten ze het zelfde doen als bij de aujesky rechtzaken. De POV leden 7 LTO leden 1. Iedereen blij 👌
+1
kwarkje
@Erik!!1979 akkoord
Leo,s vriend
@kwarkje nee hoor jij doet mij op geen enkele wijze pijn, daar sta ik ver en ver boven.
kwarkje
@Leo,s vriend mooi
Kan ik hier prima kwijt hoe het zit
Leo,s vriend
@kwarkje Hoop dat het je helpt !
kwarkje
@Leo,s vriend baat het niet dan schaadt het niet
+3
de jonge
@Leo,s vriend maar waarom mag je niet kritisch zijn, krijg wel eens de indruk dat er mensen rondlopen met wat selectief geheugenverlies. wat was de eerste reactie van de lto een aantal dagen!!! terug na uitbrengen van het plan ""ramkoers remkes"" ook alweer??quote 6 oktober 2019!!:Het beleid is gebaseerd op een gebiedsgerichte aanpak met vrijwillige uitkoop van bedrijven in knelgebieden. LTO Nederland staat hier positief tegenover mits de vrijwilligheid nooit wordt aangetast; boeren moeten een eerlijke, marktconforme prijs krijgen en buren die door willen gaan daar de ruimte voor krijgen. Een sloopregeling voor stoppende bedrijven en verbetering van de verkaveling van blijvende bedrijven moet daarom onderdeel zijn van de aanpak. LTO Nederland benadrukt dat het bedrijfsleven nauw betrokken moet zijn bij de planvorming én bij de uitvoering van integrale oplossingen per gebied.

ze gaan er hier dus mee akkoord dat er boeren uitgeknikkerd gaan worden, ze horen te zeggen, de staat heeft zogenaamd een probleem,maar dat hebben ze zelf veroorzaakt,en de veroorzaker moet op de blaren zitten en dan niet over groepen die helemaal niets verkeerd gedaan hebben.wij gaan helemaal nergens mee akkoord, geen boer hoeft vrijwillig of gedwongen verkocht te worden, die hebben niets fout gedaan en daar houden wij onze poot stijf,de fosfaatrechten heeft de sector al genoeg schade aangebracht .
mlkvhoudr
@de jonge kritiek is prima. Complimentjes trouwens ook
Leo,s vriend
@de jonge natuurlijk mag je kritisch zijn, moet zelfs, maar ik reageer op de eeuwige riedel van lto afzeiken.En ja, die maken ook verkeerde beslissingen, en ja, daar mag je ze ook op aanspreken, maar iedereen maakt fouten, DAT was mijn commentaar.
+1
Jawis
@Leo,s vriend ze maken geen fouten bij lto. Het is gewoon beleid... heel slecht beleid...ze helpen de hele sector naar de kloten. Vooral sinds het fosfaatdebacle....dus hou maar gauw op het beleid van lto goed te praten. Het zijn losers,.
+1
anonymous_238
@AJ oet Twente Denk dat erg weinig beter zijn dan Jan Cees.. Goed ingevoerd welbespraakt, weet hoe de hazen lopen in het politieke spel. Denk dat er weinig politici tegenover hem willen zitten in een dergelijk programma's. Helaas hem nog niet op de voorgrond gezien.
rene-de-jong
@AJ oet Twente Eerst de megastallen in de STAD laten kringlopen !!
De landbouw was en is één grote kringloop.
Sita kan het idd prima verwoorden in zeer duidelijke taal soms ietsje te fel maar blijkbaar is dat nodig om het de papegaaien duidelijk te maken.
En is het erg om wat meer gewone taal te gebruiken in Den Haag, gewoon Jip en Janneke taal...
+1
grupstalboer
Verdiep je is in hoe lto te werk gaat , stelletje ratten.
vrije boeren
@grupstalboer lto is een slappe aftreksel geworden van een boerenbelang organisatie maar misschien krijgen ze weer ballen als ze kijken na al die toppers op de trekkers
George
Quote Reactie van @vrije boeren:
to is een slappe aftreksel geworden van een boerenbelang organisatie maar misschien krijgen ze weer ballen als ze kijken na al die toppers op de trekkers

Nee wordt niet meer wat.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
28
DEELNEMERS
19
WEERGAVES
0