'Boeren die bedrijf niet willen verkopen, moeten gedwongen worden', BMF wil strenge aanpak

Boeren die weigeren hun bedrijf te verkopen om stikstofuitstoot te verminderen, moeten daartoe gedwongen worden. Dat schrijft de Brabantse Milieufederatie (BMF) in een actieplan dat vrijdag is gepresenteerd. Ook moeten vergunningen voor uitstoot voortaan tijdelijk worden, bijvoorbeeld vijf jaar zoals in Frankrijk. Boeren moeten dan elke vijf jaar een nieuwe vergunning aanvragen.

Deel dit topic

Reacties

Elvis
Vergunning van 5 jaar.... daar kun je mee aankomen bij een bank
+10
paul1
@Elvis de voedselbank ja
+1
Jan S
😀
+1
Elvis
@Jan S
Quote:
verkoop

Aan wie?
Jan S
😀
Deutz1455xl
Hup met de trekkers hun kantoor ook klem rijden. Zorgen dat ze dit soort uitspraken intrekken en garanderen dat zulke fratsen niet voor zullen komen
+7
matt
Bmf heeft niks te willen
+1
apel
Lijkt hier wel Afrika. Mugabe praktijken.
de Haas
@apel Vandaar dat hij postuum werd vereerd. Het is hun idool
+1
weurding
Lees de krant alvast in 2050. Hongersnood door uitbannen en terorisseren boeren in 2025. Chaos in de steden. Angst voor kannibalisme. Mensen koken lisdodden en brandnetels op butagasstellen....
Skroefkelos
@weurding ... februarie 2050 . De regering heeft besloten in grote leegstaande stukken stad de huizen te slopen , door het onleefbaar geworden nederland zijn bijna alle rijkeren die hier kans voor zagen nederland ontvlucht.

De grond zal zo snel mogelijk weer landbouw rijp gemaakt worden. Ook natuurgebieden worden gebruikt. De grote vraag is of de grond weer vrucht baar gemaakt kan worden.om dat er te weinig mest beschikbaar is. De nederlandse regering heeft ter vergeefs aan oekraine en polen gevraagd of ze het daar niet mogen halen. Maar die hebben gezegd dat ze alleen eten kunnen.kopen , echter is dat niet meer te betalen en geen.oplossing.

We zullen het zien .......
kwarkje
Schouten zegt het ook
kwarkje

Kijk en huiver
Pluto
Hoorde vandaag van een addertje onder het gras !!!. Burger woningen moeten in de zelfde straal verdwijnen net als landbouw bedrijven bij natura 2000 gebieden . En als de norm op 0,05 gehandhaafd blijft ook 98 % van de bevolking . Tja als de leugen regeert kan je beter op afstand toekijken .
kwarkje
Carola zegt: in principe is het vrijwillig
😂😂😂👎🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜😎
+1
Pluto
@kwarkje In die principes van Carola heb ik geen vertrouwen . Teveel woordspelletjes .
kwarkje
@Pluto ik definieer principes anders als Carola.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's frankrijk en uitstoot geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nÊt dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
19
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN