Boeren verdeeld: harde actie of diplomatie?

De infiltranten van het NSB Handelsblad. 😞

Originele beschrijving

Boerenprotest: Het boerenprotest krijgt een vervolg. Op 16 oktober trekken boeren naar het Binnenhof en naar het RIVM. Een verslag uit de chatgroepen van Farmers Defence Force.

Deel dit topic

Reacties

+2
Weidezicht
Zijn niet meer verdeeld. Lees net dat agractie de acties op 16 oktober steunt, en oproept mee te doen.
pietjepuk
Andere sectoren sluiten ook aan. Hoe groter de groep hoe groter probleem het kabinet heeft.
Jannus
Quote Reactie van @pietjepuk:
Andere sectoren sluiten ook aan.

Het rommelt al langer en heel breed maar is nog te verdeeld,de digitalisering en de snelle communicatie brengt groepen bij elkaar maar het is de kunst dat het wel allemaal nuchtere boeren verstand blijft dat de boven toon voert.

Deel je ongenoegen met de zwaksten van de samenleving en je komt ver maar wees wijs en doe ook op tijd een stap terug om politici de tijd te geven de waarheid boven water te krijgen want er is ontzettend veel wantrouwen tegenover de huidige politici en dan behoef je maar de schandalen bij de 'vertrekkers uit de kamer' te bekijken.

Goede leiders blijven aan het roer en laten zich niet wegvangen,dit zie ik nu teveel gebeuren,erg jammer of ze moeten hun leiderschappen weten te bundelen vanuit een hoek die te lang in het slob heeft gezeten,de tijd zal het leren

Succes,ben er niet bij maar de thuisblijvers mogen ook wel eens een stap meelopen
spotmelker
Die vraag doet er niet toe. Leid alleen maar tot (valse) speculatie. Actie(s) totdat er resultaat komt is de enige manier.
groeier
@spotmelker
Idd, aan halve toezeggingen hebben we als landbouwsector geen moer, half is zero niks.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's rivm , farmers defence force en boerenprotest geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0