Twee intensieve veehouderijen op slot ter compensatie stikstofuitstoot Windplan GroenOriginele beschrijving

DRONTEN - Er worden in de gemeente Dronten twee intensieve veehouderijen stilgelegd gedurende de aanleg van Windplan Groen. Op die manier...

Deel dit topic Twee intensieve veehouderijen op slot ter compensatie stikstofuitstoot Windplan Groen (dedrontenaar.nl)

DRONTEN - Er worden in de gemeente Dronten twee intensieve veehouderijen stilgelegd gedurende de aanleg van Windplan Groen. Op die manier...

buorman

Laatste  |  

Reacties

+1
pietjepuk
Moet je die reactie onder het artikel is lezen. Zo denkt de mede mens er over.
Zwaagdijk
@pietjepuk dit moet dus in alle kranten en bij Jinek ofzo iets. Totale onzin. En dit is pas het begin. Wordt nog veel erger.
Pas als er crisis is verandert er wat
+5
John Spithoven
Wie volgt....
Is dit de nieuwe realiteit van ons platteland?

Vandaag met Stichting Stikstof Claim zijn we weer een stap verder gekomen. De website is gebouwd, maar nog niet online. Het is wachten op de afwikkeling van het openen van de bankrekening. Gisteren hebben we de oprichtingsvergadering gehad en het vastleggen van de statuten bij de notaris. Weer een stap verder.

Gelukkig is niet alleen bij jullie het besef dat het zo niet verder kan, zoals het afnemen van eigendommen en het in de uitverkoop zetten van de veehouderij. Ook bij sectorpartijen is de maat vol en is het duidelijk dat dit spel niet fair gespeeld wordt.

We houden jullie op de hoogte over de voortgang.
cornelissen
Als dat allemaal kan,kunnen we nog wat geld bijverdienen met de latente ruimte.
+2
bio boer
Als die boeren dat vrijwillig doen en betaald krijgen er voor is er niks loos kan handig zijn als de eiprijs slecht is zou ik mij er ook voor leenen
+1
achterhoeker2
@bio boer Zo denk ik er ook over: cash is king!
+2
Zwaagdijk
@achterhoeker2 maar het slaat nergens op!!!
bio boer
@achterhoeker2 hoe wel je weet het maar nooit tegenwoordig met al die pijldatums 🙈😅
+1
Grietje62
Er is een oplossing gevonden door boeren die zelf deelnemer zijn in windmolenpark. Zij gaan intern salderen. Waarschijnlijk wel tegen vergoeding natuurlijk. De windboeren weten wel hoe ze zichzelf tegemoet moeten komen.
topmelker
@Grietje62 Hoezo gaat om eendenbedrijf dat gekocht is door mojo concerts en die ander stond ook leeg.
Grietje62
@topmelker intern salderen staat er in de brief aan de gemeenteraad. Deze bedrijven kunnen toch meedoen in windmolenpark? Bedrijven gaan tijdelijk uit de productie...... wat een verhaal weer. Als het op papier maar klopt.
buorman
Zo los je dus een papieren probleem op papier op.
Enige voorwaarde mijnerzijds zou zijn dat er rijkelijk met papier[geld] geschoven word
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden dronten en groen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!