Protesterende boeren gaan woensdag in ochtendspits op pad: grote problemen verwachtOriginele beschrijving

De protesterende boeren die woensdag het Binnenhof in Den Haag willen gaan bezetten, zullen vermoedelijk in de ochtendspits voor grote problemen op wegen in het hele land gaan zorgen. Ze hebben afgesproken om om 9.00 uur bij het RIVM in Bilthoven te zijn en daarna door te rijden naar Den Haag.

Deel dit topic Protesterende boeren gaan woensdag in ochtendspits op pad: grote problemen verwacht (agri24.nu)

De protesterende boeren die woensdag het Binnenhof in Den Haag willen gaan bezetten, zullen vermoedelijk in de ochtendspits voor grote problemen op wegen in het hele land gaan zorgen. Ze hebben afgesproken om om 9.00 uur bij het RIVM in Bilthoven te zijn en daarna door te rijden naar Den Haag. - Download de Agri24 app

tobias-venhorst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden boeren , rivm , problemen , rijden en den haag geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!