LTO: innemen latente ruimte onacceptabel

Volgens LTO Nederland blijven er grote zorgen en onzekerheid over het stikstofbeleid.

Voor LTO is het ‘niet acceptabel’ als latente ruimte in vergunningen wordt ingenomen. Desnoods gaat LTO dat juridisch bevechten. Zorgen heeft LTO ook over de meldingen van bedrijven met kleine stikstofemissies. Werken met een drempelwaarde is een belangrijke sleutel voor de oplossing van de stikstofproblemen. Dat zijn enkele punten uit de reactie van LTO op de stikstofbrief van Minister Schouten met maatregelen voor de aanpak van stikstof. LTO kwalificeert de brief van afgelopen vrijdag als ‘voorzichtige eerste stap’.

Deel dit topic LTO: innemen latente ruimte onacceptabel (boerderij.nl)

Volgens LTO Nederland blijven er grote zorgen en onzekerheid over het stikstofbeleid.

Nieuwsgrazer

Reacties

pietjepuk
Geen woorden maar daden LTO
Twentsch Land
Het begint vrijwel altijd met woorden om daden te realiseren.

@pietjepuk
+2
pietjepuk
@Twentsch Land Ik meenden over de Brabantse plannen ongeveer het zelfde geluid van tlo te horen en daarna bleef het stil.
+1
Twentsch Land
Dat weet ik niet, wel is het zo dat dit wel een hele duidelijke uitspraak is......om daar aan voorbij te lopen, daar kunnen ze niet zomaar mee weg komen.

@pietjepuk
robbies
@pietjepuk 6 december dient de zaak om opschorting te vragen tot uitspraak bodemprocedure en tevens regiezitting voor de bodemprocedure.
kwarkje
😂😂😂😂😂
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden ammoniakrechten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!