Timmermans verhoord over klimaat en boerenOriginele beschrijving

EC-vicevoorzitter Frans Timmermans wordt dinsdagavond ondervraagd door het Europees Parlement over zijn plannen om klimaatverandering het hoofd te bieden. Boeren vormen daarin een factor van belang, schreef hij eerder.

Deel dit topic Timmermans verhoord over klimaat en boeren (agri24.nu)

EC-vicevoorzitter Frans Timmermans wordt dinsdagavond ondervraagd door het Europees Parlement over zijn plannen om klimaatverandering het hoofd te bieden. Boeren vormen daarin een factor van belang, schreef hij eerder. - Download de Agri24 app

tobias-venhorst

Reacties

paul1
De strijd tegen boeren is op 2 fronten : brussel en den haag
+5
Zwaagdijk
Wat zullen die Engelsen toch lachen over 10 jaar. Mooi uit Europa. En handel vindt altijd z’n weg
Bonne
Als we eerst maar eens ons landelijk bestuur van de noodzaak tot omschakeling kunnen doordringen. Dan kunnen zij met een heel andere boodschap naar Brussel. Met Timmermans gaat dit zo niet goed komen.
+1
de Haas
Het is een goeie acteur. Hij zet een zuurstofmasker op, pinkt een traantje weg en hij heeft ze in de pocket. Van het allerlaagste soort deze gast.
cowboys
@de Haas over de slachtoffers van de mh 17.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden timmermans , klimaatverandering , boeren , europees en klimaat geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!