“Het is allemaal de schuld van de boeren”, echter is één derde van het stikstof afkomstig uit het buitenland

De stikstofsoap gaat maar door en door en door! Vandaag publiceerde het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat een infographic met daarin verwerkt gegevens over de herkomst van diverse stikstofdeposities. Behalve dat de herkomst eigenlijk moeilijk is vast te stellen, blijkt dat bijna één derde van het stikstof ‘afkomstig is uit het buitenland’.

Deel dit topic

Reacties

Farmer_
Moeten ze Duitsland maar ff aanpakken, veel plezier 😁
+1
Arum
😀
Pluto
Ze weten behoorlijk goed waar het vandaan komt .Ze saboteren elke poging dit via onderzoek aan te tonen . Rekenmodules en dan weer een rekentool , ze blijven nog wel een poos aan de gang . Ze zijn meester in het manipuleren van deze berekeningen .Daar is het infographic een duidelijk voorbeeld van . Ze zal er alles aan doen om via isotopen onderzoek de herkomst van de uitstoot te achterhalen te bagatelliseren. In de vorm van ,,Het voegt niets toe of het heeft geen toegevoegde waarde .

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stikstof en buitenland geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN