Wat zullen ze opaan t broeden zijn...

Lijkt mij wat vlot

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

+5
mlkvhoudr
Denk hakselen op nat stuk
+1
grondlozeboer
@mlkvhoudr zonder onderzaai nog?
christo2.0
Ik hoop emissierijk mestrijden op de landingsbanen van schiphol met onderwerkverplichting.
Of trekkertrek op de A12?
Moet wel iets grappigs zijn, dat vindt een burger ook leuk.
+10
Frans1
Er wordt in ieder geval teveel open kaart gespeeld door veel mensen. Hou je mond toch gewoon over evt acties
+1
@Frans1 mee eens. of kom met een goed plan . Ik denk dat we voedsel moeten uit delen en met andere vakbonden moeten gaan praat en voor een volksopstand .
Met de ijs eerst geen nieuwe maat regelen voor er gedegen onderzoek is gedaan. Laat ze Maar komen met harde cijfers. En de asielzoekers er uit gooien de woning nood is voor een groot deel opgelost. Ik dacht ook dat er een vergrijzing aan de gang was als die met tien jaar dood zijn donderen de huizen prijzen als een kaarten huis in elkaar. Dan is dat het nieuwe Griekenland meneer de hoogleraar
+1
diezel
@Frans1
Twitter heeft de censuurknop sinds gisteravond al gehanteerd. 😞

(klik om te vergroten)

@diezel Zover is het al !!!
Jan-T
@diezel Allemaal twitter account op zeggen.
Farmer_
@diezel Er is een app "Signal" , net als Whatsapp maar veel veiliger.
Leo,s vriend
@diezel blijft gissen, voor hetzelfde geld heeft de milieumaffia het account besmeurd. En dan is het goed dat de zaak geblokkeerd wordt.
+7
verbi
Nu geen actie voeren . Is gezegd over 4 weken, houdt je aan je woord. Dit soort actie kan meteen alles verpesten wat we 1 okt opgebouwd hebben. Ronduit STOM om op 16 okt te gaan
+1
pietjepuk
@verbi En nog een paar keer netjes blijven zodat je de burger niet tegen je op zet. Hoor steeds meer geluiden dat andere sectoren aansluiten.
Pluto
@verbi Tis net als in het voorjaar ! Wie heeft de lef of het geduld te wachten tot de grond bekwaam !!. Ook al kriebelt het omdat iedereen al bezig is het resultaat van geduld is de hele zomer zichtbaar .
christo2.0
@verbi 1 van de eisen was wetgeving op basis van deugdelijke onderbouwing. Ze luisteren niet. Dan vind ik het niet raar dat de infrastructuur van nederland op de schop gaat.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
14
DEELNEMERS
13
WEERGAVES
0