Illustratie van: Gjvanlaar

Aannemers vrezen faillissementen door stikstofproblemen

Het is niet ondenkbaar dat bouwbedrijven failliet gaan omdat het te lang duurt voordat bouwprojecten weer opgestart kunnen worden. Dat zegt Aannemersfederatie Nederland in een reactie op de stikstofplannen van het kabinet. De branchevereniging noemt het positief dat er extra maatregelen komen om de situatie op te lossen, maar stelt dat er geen oplossing is voor acute stikstofproblemen. Dat vergunningsprocedures volgende week worden hervat, is goed nieuws voor de aannemers. Ze roepen gemeenten en provincies op daar direct mee te beginnen zodat er weer gebouwd kan worden.

Deel dit topic

Reacties

+3
Pluto
Als de veestapel flink gereduceerd wordt zoals nu de opzet is gaan er nog VEEEEL meer bedrijven failliet . Daar is de bouwwereld peanuts bij .

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's failliet geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN