Brabant zet boeren met rug tegen muur

Wij waarderen het enorm dat velen van u de tijd namen om naar onze NMV-ledenbijeenkomst in Brabant te komen zo na de dag van de grandioze protestactie in Den Haag. Tijdens deze bijeenkomst hebben we elkaar bijgepraat over de huidige problematiek. Heel Nederland wacht nu...
Het bericht Brabant zet boeren met rug tegen muur verscheen eerst op Nederlandse Melkveehouders Vakbond.
 Brabant zet boeren met rug tegen muur (nmv.nu)

Wij waarderen het enorm dat velen van u de tijd namen om naar onze NMV-ledenbijeenkomst in Brabant te komen zo na de dag van de grandioze protestactie in Den Haag. Tijdens deze bijeenkomst hebben we elkaar bijgepraat over de huidige problematiek. Heel Nederland wacht nu... Het bericht Brabant zet boeren met rug tegen muur verscheen eerst op Nederlandse Melkveehouders Vakbond.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden brabant , melkveehouders en den haag geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!