Kabinet wil vrijwillige sanering veehouderij

De coalitiepartijen (VVD, CDA, CU en D66) zijn gisteravond overeengekomen dat er gesaneerd gaat worden nabij Natura 2000-gebieden op basis van vrijwilligheid. Ook wordt salderen mogelijk gemaakt waarbij wel wordt afgeroomd. Latente ruimte in vergunningen wordt niet ingenomen. Het kabinet volgt daarmee op lang niet alle punten het advies-Remkes.
 Kabinet wil vrijwillige sanering veehouderij (nieuweoogst.nl)

De coalitiepartijen (VVD, CDA, CU en D66) zijn gisteravond overeengekomen dat er gesaneerd gaat worden nabij Natura2000-gebieden op basis van vrijwilligheid. Ook wordt salderen mogelijk gemaakt waarbij wel wordt afgeroomd. Latente ruimte in vergunningen wordt niet ingenomen. Het kabinet volgt daarmee op lang niet alle punten het advies-Remkes.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden veehouderij , cda , salderen en ammoniakrechten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!