Longfonds: mensen vluchten naar gezonde lucht

AMERSFOORT (ANP) - Minstens tientallen Nederlanders zijn 'gevlucht' naar gezonde lucht. Meer dan 100 mensen zouden liever vandaag dan morgen verhuizen, maar hebben daar de (financiële) mogelijkheden niet voor. Dat blijkt uit een peiling van het Longfonds onder 1000 mensen met een longziekte.
Het bericht Longfonds: mensen vluchten naar gezonde lucht verscheen eerst op Nieuws.nl.
 Longfonds: mensen vluchten naar gezonde lucht (nieuws.nl)

AMERSFOORT (ANP) - Minstens tientallen Nederlanders zijn 'gevlucht' naar gezonde lucht. Meer dan 100 mensen zouden liever vandaag dan morgen verhuizen, maar hebben daar de (financiële) mogelijkheden niet voor. Dat blijkt uit een peiling van het Longfonds onder 1000 mensen met een longziekte. Het bericht Longfonds: mensen vluchten naar gezonde lucht verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden lucht , verhuizen en 1000 geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!