Nu of nooit meer!!! Besef A.U.B. dat we nu nog even door moeten pakken met zijn alle.

De politiek is op dit moment nog steeds niet te vertrouwen op enkele halve toezeggingen na. Belangrijk is wel dat we als landbouw de komende weken van oktober dezelfde kant op blijven kijken richting Den Haag.

Deel dit topic

Reacties

+1
kwarkje
groeier
@kwarkje
Laat de politiek eerst maar is de nummer 1 meest vervuilende houtkachels verbieden voordat wij 1% in aantal dieren gaan krimpen.
+7
Herbert
Het allerbelangrijkste is wel dat we met zn allen achter 1 organisatie blijven staan. Of de werkwijze je nu wel of niet past, alleen dsn kunnen we tegen Den Haag op. Zoals die onzin van 29 oktober naar schiphol moeten we zelf ook de kop in drukken en elkaar daarop aanspreken. Geef agractie en fdf de tijd om bij te komen en laten we gewoon even rustig afwachten.
+1
newholland6640
Precies, en het belangrijkste, publieksvriendelijk houden!
groeier
@Herbert
Komt dit maal niet vanzelf goed, ps de druk wel hoog houden s.v.p.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0