Agractie wil voorlopig geen protest op Schiphol



Originele beschrijving

De organisatie van het boerenprotest op 1 oktober staat niet achter plannen om 29 oktober een protest te houden op Schiphol. Op sociale media circuleren namelijk plannen van boeren om dat te doen.

Deel dit topic

Reacties

+7
hans1980
Kan ook niet en zeker niet zo kort op elkaar, het vergt ook van aktie voerders nog wat al die uren in de trekker (wel top natuurlijk)

Willen we één groep blijven dan moeten we rustig blijven, te vaak geeft geen goede respons.

Misschien meer media aanvallen met duidelijke cijfers die het goed aangeven wat de landbouw in verhouding tot industrie en luchtvaart doet etc.

Vond het overigens top en super georganiseerd 👍
+1
-Jan-
Quote Reactie van @hans1980:
Willen we één groep blijven dan moeten we rustig blijven, te vaak geeft geen goede respons.

De politiek heeft nu werk aan de winkel en zal moeten antwoorden want die steun uit heel het land zal gevolgen kunnen hebben voor het volgende stemgedrag.

De journelistiek dient ook eens onafhankelijker feiten te onderzoeken misschien in combi met agrifacts als leidraadgever en controleur voor onafhankelijkheid want de RIVM vertrouw ik geen moer meer,te betaald door de politiek

Dirk Bruis zegt wijze woorden,ga niet tever want dan verlies je draagvlak

nieuweoogst.nl/nieuws/2019/…
+3
diekman
Het allerlaatste actieplan is met 1000 kranen en shovels naar het westen en dan hebben we Utrecht bij zee. (kleine moeite).😀
Erik!!1979
@diekman lost inderdaad het stikstof en CO2 probleem in Nederland compleet op.
+7
de Haas
Je hebt nu het publiek mee, dit zou je met zo'n actie weer verknallen.
+1
Bietenbrug
@de Haas Vaak ben je te bang, wij moeten laten weten dat wij niet meer met ons laten sollen. Ik heb de indruk dat Klaver en de Groot ons nog niet serieus nemen en daar moeten wij nog even wat aan doen!
+1
Greetje
@Bietenbrug Nee, die veranderen echt niet van mening, misschien ff niet teveel op die twee focussen maar op de anderen met mooiere woorden
de Haas
@Bietenbrug de Groot blijft een stuk vuilnis die nooit zal en kan inbinden. Klaver is een nobody, verspilde moeite om daar ook maar een seconde moeite aan te spenderen.
boer aad
Quote Reactie van @Bietenbrug:
aak ben je te bang, wij moeten laten weten dat wij niet meer met ons laten sollen. Ik heb de indruk dat Klaver en de Groot ons nog niet serieus nemen en daar moeten wij nog even wat aan doen!

Als je schiphol lam legt dan verlies je de draagkracht van consumenten en waarschijnlijk politici die nu nog met ons eens zijn
Ik zou nu niet en nooit niet naar schiphol gaan om actie te voeren
+2
sorry
De sympathie van gisteren omdat het vooral een lange neus was naar de elite....je moet niet de vakantie bederven
+2
Frederika
Eerst de politiek maar eens afwachten daarna maar weer reageren
+2
kwarkje

Onthoud goed wat hij gezegd heeft
En de woede van Klaver
Trutte 3 heeft gl hard nodig
Wij Zijn De Lul

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's protest , schiphol , agractie en boerenprotest geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
12
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
0