Thieme weg uit 2e kamer

Nadat recentelijk naar buiten kwam welk een totalitair regime binnen de PvdD speelde, en een 'privé' ziekteperiode waarin mooi wat andere werkzaamheden gedaan konden worden gaat ze uit de kamer en hoeft ze zich dus ook niet meer uit te spreken over futiliteiten zoals 'mensendingen'. Ik denk dat kameraad Koffeman bang werd voor te veel negatieve publiciteit en dat zou zijn altijd nog grote financiële belangen bij de vegetarische slager wel eens kunnen schaden.

Deel dit topic

Reacties

+1
rienk
De eersten verlaten het zinkende schip een overheersing inde politiek heeft maar een bepaalde levens duurtot het normale verstannd weer bij de massa gaat werken
+3
Bietenbrug
De vorige afkickpoging om van de coke af te komen zal wel niet afdoende zijn geweest en een nieuw vervolg krijgen.
BoerBart
Melkboer16
@Bietenbrug zou best eens kunnen! Dat volk van Groen Links gebruikten ook allemaal behalve Klaver! Hij zei het zelf en niemand ontkende!
verbi
Weg met dat wijf de vlag kan uit
jan w
Neem aan dat ze nog wel een beetje wachtgeld op zal gaan streiken , of zie ik dat verkeerd.
Zonde geld.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0