Oppositie en D66 positief over Remkes' plan stikstofcrisis

De oppositie en regeringspartij D66 reageren enthousiast op het advies van VVD’er Johan Remkes aan het kabinet om de stikstofcrisis te lijf te gaan.

Deel dit topic

Reacties

+2
Jack Rijlaarsdam
Best voorbarig. Men rolt allemaal over elkaar heen om zich te profileren, terwijl het plan Remkes nog niet eens openbaar is.
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Jack Rijlaarsdam:
, terwijl het plan Remkes nog niet eens openbaar is.

Maakt niet uit. Iedereen kon op z'n klompen aanvoelen welke kant het op zou gaan.
+1
Coen
@kanniewaarzijn , onze veehouderijsector zonder belangenbehartiger is verdeeld en zal dus het grootste gelag gaan betalen.
+4
slagroomvla
Quote Reactie van @Jack Rijlaarsdam:
terwijl het plan Remkes

Er is geen plan Remkes, en er komt geen plan Remkes!

Dit soort commissies zijn 1 groot toneelstuk, Lees maar op de boerderij site over de inbreng van LTO tijdens de bijeenkomst 'Remkes' , ze mocht 2 minuten "pitchen" over de LTO oplossingen, het heeft goddomme meer weg van bezigheidstherapie! Elk zich zelf respecterend bestuurder bedankt voor zo'n onzin vertoning.

De uitkomst staat inderdaad al lang vast, de commissie is een sausje voor de geloofwaardigheid...

Commissie grondgebondenheid is zelfde laken en pak, Dit is de uitkomst die RFC er door wilde drukken, en dat is gelukt. En als dank heeft er iemand zelfs een baantje aan over gehouden...
+1
Kringloper
@slagroomvla Het zijn allemaal jaknikkers en kontenlikkers, daarom heeft ook alleen harde acties zin! Dat softe demonstreren hebben ze toch schijt aan😔
hans1980
@Kringloper harde aktie komt als Remkes alles van de landbouw wil
cornelissen
Quote Reactie van @slagroomvla:
Elk zich zelf respecterend bestuurder bedankt voor zo'n onzin vertoning.

Dus niet zo raar , dat J.C. Vogelaar bedankt heeft voor de uitnodiging en er niet naar toe gegaan is.
spotmelker
@cornelissen dat moet elk zichzelf respecterend persoon of instantie doen. Niet aan karaokevoorstellingen meedoen.
hans1980
@slagroomvla klopt ja 2 minuten 🤮 zou die 2 minuten gebruiken om Remkes nieuwe scheldwoorden te leren bah..
cornelissen
Ik denk niet eens ,dat de commissie met een uitgewerkt plan komt, alleen hoofdlijnen.
+2
jan.1
Tis allemaal wel byzonder nu,volgens mij is het niet meer voorgekomen na wo 2,de hele bouw en wegen sector ligt op zijn gat,en als klap op de vuurpijl roept een in totale paniek geraakte Remkes dat de landbouw maar moet halveren.....
Het is wederom een uiting van onmacht van de regering om sturend op te treden,maar stuurloos het roer over te laten aan de dwazen van deze tijd.
Als melkveehouders hebben we ook lange tijd meegedaan ,denk aan al de boven wettige eisen die de melkfabrieken stelden,onder druk van ngo,s.
Nu blijkt alles bedrog en voor niets,want met de veestapel halveren gaan ook de koeien het weidelandschap uit...Altans als de dwazen hun zin krijgen.
spotmelker
@jan.1 waren het maar dwazen....
kanniewaarzijn
@spotmelker Dat zijn het!
oubi
@jan.1 als ze ook in het aantal koeien gaan snijden gaan er juist weer meer de wei in; iedereen is een beetje minder intensief en het belang om de weidepremie te pakken is alleen maar groter.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's d66 en ammoniakrechten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
15
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN