Vergunning verstrekking Brabant

Zijn er al problemen ontstaan ivm de stikstof problematiek bij de nieuwe vergunning aanvraag in Brabant.
We moeten toch per 31 - 12 - 2019 de aanvraag gerealiseerd hebben om de stallen milieuvriendelijk te maken ivm eisen 2022?
Verstrekken ze nu wel vergunningen?

Deel dit topic

Reacties

Erik!!1979
Ik denk dat als dat door gaat het auto vrije feestdagen worden. Ga er maar vanuit dat er dan zoveel trekkers op de straten staan dat je je huis alleen nog met de voet kan verlaten!
+2
robbies
Is voorlopig een eerste keer uitgesteld. zlto.nl/nieuwsberichten/2019/…

Er volgt nog wel een paar keer uitstel zolang Aerius niet in de lucht is. Aangezien Remkes niet voor mei met een lange termijnadvies komt, de politieke besluitvorming niet voor eind 2020 gereed is en de boel vervolgens nog in provinciaal beleid vertaald moet worden zet ik in op 1 april 2021 als volgende deadline.
brabo
Afgelopen week controleur van de provincie op de dam gehad en die melde dat de eisen voor 2022 waarschijnlijk opgeschoven wordt naar 2024
Erik!!1979
@brabo volgens mij willen ze alles voor 1 oktober controleren of niet? Ze zijn nu behoorlijk druk aan het zetten.
KOC1981
@Erik!!1979 hier nog niemand gezien, nog 6 werkdagen te gaan dan. of zouden ze bij de omgevingsdienst ook aan weekendwerk doen?
+1
vaak
@Erik!!1979 Klopt. Heb afgelopen week controle gehad vd gemeente.
Het was een ambtenaar die pikzwart was en heel gebrekkig Nederlands sprak. Die moest mij even komen vertellen wat ik allemaal mag.
Weer zo'n geïmporteerde die een goed betaald luizenbaantje heeft gekregen.
+4
Jack Rijlaarsdam
Quote Reactie van @vaak:
heel gebrekkig Nederlands sprak

Die indruk heb ik wel vaker in Brabant, ook bij witte medelanders.
de hoef
@Jack Rijlaarsdam nh humor zeker
+3
Tobber
@Jack Rijlaarsdam als jij de afgelopen 5 jaar iets meer als een brabander had gedacht had je dat zeer veel kosten bespaard sjaakie. Nu jij weer.
Jack Rijlaarsdam
Quote Reactie van @Tobber:
Nu jij weer

Daar ben ik me van bewust. Ik ben een vlotte leerling.
+1
Tobber
@Jack Rijlaarsdam klasse dat je nu wel door duwt om de stal vol te zetten! 👍 gun je het beste hoor. Zorg wel dat het een beetje leuk blijft het boeren want hier op het bord vind ik er geen r@@t meer aan!
verbi
@Tobber Ben het met je eens, ga me niet gek laten maken en melk mooi door me mijn 90 koetjes en we gaan wel zien wat er gebeurt.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
12
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0