Culinair ontdekt: Aspic

Nick Trachet over een aloude manier van vis conserveren: in het zuur en onder gelei. Zo deed zijn moeder het nog. Het kan natuurlijk nog steeds maar we zijn het in deze tijd van koelkasten en diepvriezers glad vergeten.
 Culinair ontdekt: Aspic (foodlog.nl)

Nick Trachet over een aloude manier van vis conserveren: in het zuur en onder gelei. Zo deed zijn moeder het nog. Het kan natuurlijk nog steeds maar we zijn het in deze tijd van koelkasten en diepvriezers glad vergeten.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden vis geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!